Sociale medier - Ledige
Uanset om du arbejder med kommunikation og markedsføring på B2B eller B2C – er det svært at komme uden om sociale medier. Fra LinkedIn til tiktok skal virksomheder være til stede og skabe relationer, der hvor deres kunder er. Det kan du lære at hjælpe dem med.
”Sociale medier” er et valgfrit modul på Akademiuddannelse i Kommunikation og formidling og giver dig viden om centrale teorier og metoder til udvikling af og varetagelse af dialogen på sociale medier.
Gennem undervisningen lærer du om kunder og andre interessenters medieforbrug og -adfærd og om de muligheder, de sociale medier giver virksomheder i en digitaliseret verden. Derudover lærer du, hvordan du kan indgå i planlægningen af annoncering på sociale medier på et strategisk og taktisk niveau samt at opbygge et community, der involverer brugerne og skaber engagement.
Denne tilmelding er for dig, der er ledig. Se tilmelding for dig, der er i job >>
Udbytte for dig
- Du lærer at vurdere relevansen af platforme og medier i forhold til målgruppens behov og tilstedeværelse.
- Du lærer at anvende værktøjer til håndtering, overvågning og analyse af virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier.
- Du lærer at udvikle samt implementere sociale mediestrategier.
- Du lærer at forstå de forskellige sociale medieplatforme, deres brugere og egenskaber.
Udbytte for virksomheden
Du kan med denne efteruddannelse tilbyde virksomheder en bred viden omkring det seneste nye inden for sociale medier og dermed hjælpe dem med at optimere deres online kommunikation for at ramme deres målgruppe bedst muligt.
Målgruppe
Ledige, der gerne vil være ansvarlige for strategien af online kommunikation i en virksomhed, eller som ønsker at arbejde som rådgiver i forbindelse med brugen af sociale medier i en virksomhed.
Niveau
Faget er en del af Akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.
Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.
Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.
Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.
Studieordning
AU i Kommunikation og formidling Januar 2021 (PDF)
Tidligere studieordning
AU i Kommunikation og formidling September 2020 (PDF)
Afmeldingsbetingelser
Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.
Ved dokumenteret sygdom, afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.