Organisering - Ledige

Du kan opfatte alle virksomheder som organisationer, der bestræber sig på at producere og sælge enten et produkt eller en service. Som leder og ansat er det væsentligt at forstå, hvordan en organisation fungerer. Det giver dig nemlig mulighed for at skabe bedre resultaterne, når du organiserer både drift og projekter optimalt.

”Organisering” er et obligatorisk modul på Akademiuddannelse i Innovation, Produkt og Produktion og klæder dig på til at kunne forstå det teoretiske og praktiske omkring enhver organisation. Gennem undervisningen på efteruddannelse eller videreuddannelse tilegner du dig viden om de organisatoriske grundelementer og lærer sammenhængen mellem dem. Derudover får du bred forståelse for organisationsstrukturer og niveauer i virksomheder.

Du lærer, hvordan dine kommende medarbejdere eller nye kolleger – og du selv - tilpasser sig den organisation, I arbejder i, og hvordan I samarbejder som en større enhed.

Kommunikation er et vigtigt element i en organisation. Derfor handler en stor del af modulet om kommunikation – herunder blandt andet målsætning samt modtager- og afsenderforhold.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Udbytte for dig

  • Du får viden om og grundlæggende forståelse for praksis og metoder inden for organisering og kommunikation, herunder viden om organisatoriske niveauer og de centrale opgaver på forskellige niveauer.
  • Du lærer at bruge vigtige metoder og redskaber om kommunikation og organisering samt personlig udvikling og til udvikling i samspillet i grupper.
  • Du lærer at vurdere kommunikationsopgaver med henblik på professionelle løsninger ved reflektering over egen personlig kommunikation.
  • Du lærer at analysere en mindre enheds styrker og svagheder samt opstille forslag til centrale handlinger.

Udbytte for virksomheder

Du vil kunne tilbyde virksomheder dine kompetencer til at vurdere, analysere samt kommunikere problemstillinger, som du har tilegnet dig efter at have læst modulet. Samtidig vil du kunne tilbyde virksomheder struktur og målrettethed samt et innovativt mindset til de udfordringer, virksomheder står overfor.

Målgruppe

Ledige, der gerne vil opnå en helhedsforståelse for organisering og kommunikation i organisationer, og som ønsker arbejde med innovations- og udviklingsprojekter.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktion. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et Indledende kursus før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

­

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold