Ledige

Optimering af forretningsprocesser

Optimér dine processer og find potentialet for digitalisering.

På uddannelsen lærer du om, hvordan du i praksis gennemfører en workshop med kortlægning og forbedring af processer fra din egen hverdag. Du får forståelse af, hvordan en proces kan og skal fungere og er grundlæggende for arbejdet med digitalisering, som er det andet ben i denne uddannelse.

Du lærer, hvordan du vurderer, om dine processer er egnet til digitalisering. Du lærer desuden om en række af de digitale værktøjer, der skaber værdi i processerne.

Som en del af kunne gennemføre en workshop lærer du facilitering af kolleger eller andre i din organisation.

Denne tilmelding er for dig der er ledig. Se tilmelding for dig, der er i job >>

DKK 24.917
Omfang: 10 ECTS
Eksamen: :
Mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og en disposition
Ansøgningsfrist: 07/08 2023
Tilmeld

Du lærer bl.a. om:

  • Kortlægning, vurdering og design af forretningsprocesser i værdi- og forsyningskæder med fokus på administrative processer
  • Dataanalyse
  • Procesfacilitering
  • Digitaliseringsniveauer & teknologier.
  • Processers egnethed til digitalisering
  • Bruger kravspecifikation for digitalisering af en forretningsproces.

Værdi for dig

Med udgangspunkt i din viden om egne processer, bliver du i stand til systematisk at forbedre dem og bliver derved en værdifuld sparringspartner for eksempelvis en IT- eller digitaliseringskonsulent.

Værdi for din arbejdsgiver

Du bidrager til, at virksomheden arbejder mere systematisk med procesforbedringer og bliver bindeled mellem driften og teknologiudviklere.

Målgruppe

Uddannelsen er for alle, der gerne vil være bedre til at arbejde med procesforbedringer og inddrage digitale muligheder. Uddannelsen kan gennemføres, selv om du ikke sidder i en logistik organisation – procesforbedring og digitalisering er nemlig universelt.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i International transport og logistik. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
  • Gitte Valentin Sørensen
    Gitte Valentin Sørensen
    Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
  • Lene Albæk Jensen
    Lene Albæk Jensen
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser & aftenhold

Uddannelseschef