Muligheder for 6 ugers ledelseskursus:

Projektledelse med PRINCE2

Du får styrket din værktøjskasse og du lærer, hvordan du igennem løbende risikovurdering og kvalitetssikring opnår succesfuld projektstyring fra start til slut.

Coaching og konflikthåndtering

På uddannelsen lærer du at analysere og håndtere teamudvikling, teambuilding og konfliktsituationer samt at forbedre den interne kommunikation i virksomheden.

Ledelse i praksis

Du får praktiske værktøjer, der skaber overblik og udvikling i din hverdag, samt et grundigt indblik i konflikthåndtering, ledelseskommunikation og din personlige lederstil.

LEAN, ledelse i praksis med Green Belt

Gennem undervisningen lærer du at forstå Lean modeller, metoder samt processer, og hvordan man som ledelse implementerer Lean i virksomheden ved at inddrage medarbejderne.

Forandringsledelse

Du lærer om strategi- og planlægningsprocessen, der vil hjælpe dig og organisationen igennem de forandringer en virksomhed ofte støder på i hverdagen. 

Det strategiske lederskab

Her opnår du viden inden for menneskelig adfærd og udvikling og du vil samtidig få værktøjer til at øge motivationen på arbejdspladsen, så du dermed vil kunne skabe de bedste rammer for et effektivt arbejdsmiljø.

Organisation og arbejdspsykologi

På faget Organisation og arbejdspsykologi bliver der sat fokus på, hvordan du håndterer tværfaglige arbejdsprocesser, konflikter og gruppedannelser. Du vil samtidig for værktøjer til at arbejde med motivation, trivsel og arbejdsmiljø.

Organisering

Kommunikation er et vigtigt element i en organisation. Derfor handler en stor del af modulet om kommunikation – herunder blandt andet målsætning samt modtager- og afsenderforhold.

Konceptudvikling og forretningsmodeller

Med faget lærer du at foretage situationsanalyser og forstå forretningsmodeller, ligesom du lærer at vælge, hvilke modeller der relevant i hvilke sammenhænge.

Kim Jessen
- Jeg sagde ja til efteruddannelse for bedre at matche kravene i stillingsannoncerne. Jeg føler mig bedre rustet nu – og jeg har faktisk også fået job under forløbet. Det har været intenst, men det har virkelig givet god mening. Jeg har fået ny teori og papir på det, jeg kan.
Kim Jessen
Studerende, projektledelse

6 ugers ledelseskursus kan være vejen til job

Med et 6 ugers ledelseskursus inden for projektstyring, lean-ledelse, coaching eller noget helt andet, bliver du klædt endnu bedre på til arbejdsmarkedet, med sidste nye teori, trends og tendenser. Dette er med til at øge dine kompetencer, og tager dig et skridt nærmere det nye job.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold