LEAN Ledelse i praksis - Ledige

Enhver virksomhed ønsker at skabe så meget værdi som muligt med færrest midler. Derfor anvender mange virksomheder Lean som et strategisk værktøj for at være mere effektive, og du kan lære, hvordan du kan hjælpe dem med det.

”Lean ledelse i praksis” er et valgfrit modul på Akademiuddannelse i Ledelse, der hjælper dig til bedre at kunne forstå og anvende Lean filosofien som et strategisk ledelsesværktøj. Samtidig lærer du på uddannelsen at forstå, forholde dig til, fortolke og formidle Lean filosofiens vilkår, dimensioner og perspektiver.

Gennem undervisningen lærer du, hvordan du skaber en Lean kultur kendetegnet ved fokus på værdiskabelse og løbende forbedringer. Du lærer at forstå Lean modeller, metoder samt processer, og hvordan man som ledelse implementerer Lean i virksomheden ved at inddrage medarbejderne.

Formålet er, at du forstår, hvordan du motiverer medarbejdere ved at være drivkraft i arbejdet med at skabe løbende forbedringer for virksomheder og anvende de vigtigste Lean værktøjer.

DKK 24.866
Omfang: 10 ECTS
Undervisningsdage:
17/08 2020 kl. 09:00-15:15
19/08 2020 kl. 09:00-15:15
24/08 2020 kl. 09:00-15:15
26/08 2020 kl. 09:00-15:15
31/08 2020 kl. 09:00-15:15
02/09 2020 kl. 09:00-15:15
07/09 2020 kl. 09:00-15:15
09/09 2020 kl. 09:00-15:15
Eksamen afholdes i uge 39

Uddannelsen indeholder indledende studieforberedelse, akademifaget LEAN samt LEAN Green Belt certificering.

Deltagelse er for dig som ledig uden beregning, det er dog en betingelse at du inden opstart har fået uddannelsesforløbet godkendt af dit jobcenter eller a-kasse.
Tilmeld

Udbytte for dig

  • Du lærer om de forskellige principper og modeller inden for Lean, og hvordan du kan implementere dem i virksomheder.
  • Du lærer at beskrive og formidle praksisnære problemstillinger og løsningsmuligheder til alle interessenter i forbindelse med implementering og drift af Lean ledelse.
  • Du lærer at identificere de organisatoriske udfordringer og inddrage medarbejderne aktivt i Lean processen ved anvendelse af relevante værktøjer.

Udbytte for virksomheden

Ved at læse dette modul vil du kunne hjælpe virksomheder med Lean ledelse i praksis ved at vurdere praksisnære problemstillinger og vælge løsningsmuligheder ved brug af Lean filosofien som et strategisk værktøj. Du vil kunne hjælpe virksomheder med implementering af Lean for at optimere arbejdsprocesser, så der er mindre spild, og derved skabe mere værdi ved effektivisering.

Målgruppe

Ledige, der for eksempel gerne vil arbejde som Lean-konsulent og har en interesse i at lære om Lean filosofien og forstå dens effekt i virksomheder.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

­

Studieordning

AU i Ledelse (PDF)

Ansøgningsfrist

07/11 2022

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold