Ledige

HR i praksis

I faget HR i praksis får du viden om og kompetencer til at løse en lang række af HR-opgaver. Faget beskæftiger sig med tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling af medarbejdere og sætter fokus på HR´s rolle i virksomheden og samarbejdet med linjeledelsen om løsning af HR-opgaver. Du får også viden om centrale udviklingstendenser på arbejdsmarkedet og om, hvilken betydning de har for din virksomhed.

Denne tilmelding er for dig der er ledig. Se tilmelding for dig, der er i job >>

DKK 25.850
Omfang: 10 ECTS
Undervisningsdage:
19/08 2024 kl. 09:00-15:15
20/08 2024 kl. 09:00-15:15
26/08 2024 kl. 09:00-15:15
27/08 2024 kl. 09:00-15:15
02/09 2024 kl. 09:00-15:15
03/09 2024 kl. 09:00-15:15
09/09 2024 kl. 09:00-15:15
10/09 2024 kl. 09:00-15:15
Eksamen: :
uge 39
Ansøgningsfrist: 05/08 2024
Tilmeld

Du får bl.a. viden og forståelse for

 • HR-opgaver
 • HR-roller
 • Employer branding og rekruttering
 • Motivation og fastholdelse
 • Læring og kompetenceudvikling
 • Senioraktiviteter og fratrædelser.

Værdi for dig

Du bliver i stand til at vurdere, hvilke HR-behov din virksomhed har og vælge de relevante HR-løsninger. Du er med til at skabe værdi i samarbejdet mellem HR og linjeledelsen og kan formidle HR-løsninger i virksomheden.

Værdi for din arbejdsgiver

Du kan løse HR-opgaver i praksis inden for felterne tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling af medarbejdere med HR-funktionens perspektiv.
Du kan tage aktiv del i værdiskabende samarbejdsprocesser og forholde dig til HR-funktionens brug af HR-værktøjer og til egen praksis.

 

Målgruppe

HR-assistenter, HR-medarbejdere og andre med HR-relaterede opgaver, som ønsker at dygtiggøre sig og skabe værdi inden for HR-feltet. Faget kan også være for dig, som ønsker at arbejde med HR i fremtiden.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Human Resource. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus. 

Hvis du læser Akademiuddannelse i Ledelse kan du tage dette fag som valgfag.

Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Studieordning

Studieordning pr. august 2022 (Revideret)

AU i Human Resource (PDF)

Studieordning pr. 30. marts 2022

AU i Human Resource (pdf)

 

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser

Uddannelseschef