Erhvervsret - Ledige

For at drive en virksomhed i Danmark og udlandet er der en del retningslinjer, man som virksomhed skal overholde, når man som virksomhed opererer på et konkurrencepræget marked.  Dette fag giver dig viden til at kunne løse en række juridiske problemstillinger.

”Erhvervsret” er et valgfrit modul på Akademiuddannelse i Salg og Markedsføring og giver dig juridisk viden inden for erhvervsret – et emne, der er relevant for alle virksomheder.
Erhvervsret hjælper dig med at forstå centrale danske og internationale retskilder, domstolssystemet og forløbet af en retssag.

Gennem undervisningen får du dig viden inden for aftaleret, køberet, konkurrenceret, ansættelsesret og insolvensret. Modulet ruster dig til at kunne rådgive virksomheder om erhvervsjuridiske problemstillinger og komme med løsningsforslag.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Udbytte for dig

  • Du lærer at bruge de erhvervsjuridiske grundprincipper til at løse forskellige problemstillinger.
  • Du lærer at forstå centrale krav og regler inden for forskellige juridiske discipliner.
  • Du lærer at arbejde med virksomhedsformer og deres hæftelsesforhold.
  • Du lærer at forstå kreditsikring, herunder pant, kaution og ejendomsforbehold.

Udbytte for virksomheden

Modulet ruster dig til at hjælpe virksomheder med at identificere, rådgive og løse juridiske problemer ved at drive virksomhed.

Målgruppe

Ledige, der gerne vil beskæftige sig med det juridiske om blandt andet e-handel og markedsføring og har en interesse i at få en bredere forståelse for de juridiske retningslinjer i erhvervslivet.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Salg og markedsføring. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Kontakt

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold