Gratis inspirationsmøde

Vil du høre om Ledernes akademiuddannelse er noget for dig? Så kan du komme til et gratis inspirationsmøde den 30. april i Kolding.

Læs mere og tilmeld dig her >>

Martin fra Meldgaard har læst ledelse på IBA. Hør hvad det har gjort for ham:

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der vil have konkrete ledelsesværktøjer til at løfte din ledelsesopgave - uanset hvilken størrelse den har.

Personlig sparring og netværk

På Ledernes akademiuddannelse har vi særlig fokus på at netværke. Derfor får du mulighed for at blive en del af et ledelsesnetværk under hele din uddannelse. Et netværk I kan tage med videre, når uddannelsen er gennemført. Der er desuden mulighed for facilitering og sparring i netværksgrupper af professionelle coaches med stor erfaring med ledelse.

Troels Rasmussen
- Jeg kunne bogstaveligt talt bruge det dagen efter, når jeg var tilbage på arbejde. Jeg er kun vokset dag for dag.
Troels Rasmussen
Leder af Søfragt import Gateway afdelingen hos DSV
Læs hele historien om Troels >>

Personlig ledelsesudvikling

Som en ekstra støtte til din personlige udvikling som leder udbyder vi webinarer med aktuelle temaer undervejs i uddannelsen. Du får også indsigt i din personlige udvikling og sparring via personprofilværktøjer og coaching samtale.

Tilrettelæg din egen uddannelse

Uddannelsen består af en obligatorisk del, en valgfri del og et afgangsprojekt. På den valgfrie del vælger du de fag, der passer bedst til dine behov og din arbejdsmæssige situation. Undervejs i uddannelsen får du desuden råd og vejledning, så du har de bedste forudsætninger for at træffe nogle gode valg.

Uddannelsens opbygning

Ledernes akademiuddannelse består af:

 • Tre obligatoriske fag svarende til 30 ECTS
 • Valgfrie fag svarende til 20 ECTS
 • Et afgangsprojekt svarende til 10 ECTS

Fag

Obligatoriske fag – i alt 30 ECTS:

Valgfrie fag - vælg 20 ECTS:

 • Kommer snart

Afgangsprojekt - 10 ECTS

Studieordning

AU i Ledelse (PDF)

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs om økonomi og tilskud til din efteruddannelse

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Kontakt

 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
 • Marianne Rasmussen
  Marianne Rasmussen
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser aftenhold