Overbygning til Byggeriets Lederuddannelse

Efter du har gennemført Byggeriets Lederuddannelse har du mulighed for at bygge oven på med endnu to moduler fordelt over et år.

Forløbet består af faget Innovationsledelse og et afgangsprojekt, og vil i alt give dig yderligere 20 ECTS-point.

Med overbygningen har du i alt 60 ECTS-point. Det giver dig en fuld akademiuddannelse, som giver adgang til diplomniveauet.

DKK 21.000
Eksamen: Mundtlig eksamen
Omfang: 20 ECTS
Varighed: 10 dage fra kl. 08:30-15:30
Der er undervisning i Innovationsledelse i 2019 kl. 8.30-15.30 den 23. okt, 30. okt, 13. nov, 20. nov, 27. nov, 4. dec, 11. dec. + 1 webinar Projektaflevering 17. dec.
Mundtlig eksamen 20. dec. Undervisning på Afgangsprojektet er i perioden januar-april 2020.

Når du tilmelder dig, tilmeldes du automatisk hele uddannelsen.

Økonomi:
Deltagergebyr Innovationsledelse: kr. 7.592
Deltagergebyr Afgangsprojekt: kr. 9.150
Forplejning: kr. 2156 ex. moms
Materialer: kr. 1250 ex. moms
Tilmeld
Brian Anker
- Jeg har ændret mig markant som leder. Jeg har fået større tillid til mine medarbejdere, så vores virksomhed er gået fra at være topstyret til at have en mere flad organisation.
Brian Anker
Selvstændig kloakmester med 35 ansatte
Har læst Byggeriets Lederuddannelse og overbygningen

Du lærer om:

  • Hvordan du løser komplekse ledelsesmæssige problemstillinger
  • Hvordan du anvender ledelsesteorier og -metoder på en reflekteret måde
  • Udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsproccer
  • Din egen lederpraksis.

Holdet af byggeledere som færdiggjorde uddannelsen plus overbygningen i foråret 2017 bestod af fra venstre Klaus Kristensen (projektleder i Gardit), Simon Vedstesen (projektleder i Phønix), Heidi Lund Sørensen (afdelingsleder i Dansk Boligbyg), Brian Anker (selvstændig kloakmester) og Martin Henriksen (byggeleder Torneløkke ApS). 

Studieordning

Byggeriets Lederuddannelse er en del af den Fleksible Akademiuddannelse, hvor følgende studieordninger indgår:

Ansøgningsfrist

2 uger inden studiestart.

Hvis der er ledige pladser optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Niveau

Byggeriets Lederuddannelse er en del af den Fleksible Akademiuddannelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse.
Hvis du gerne vil tage en hel Akademiuddannelse, kan du tage et ekstra akademifag samt et afgangsprojekt, og dermed få den Fleksible Akademiuddannelse.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs om økonomi og tilskud til din efteruddannelse

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Undervisere

Kontakt

Heidi Lund Sørensen
- Jeg er en autodidakt byggeleder, så uddannelsen har hjulpet mig til at få fokus på ledelse. Nu synes jeg, at det er interessant at se, hvorfor nogle byggesager kører så let igennem, mens andre ikke gør. Det har givet mig mere lyst til uddannelse. Måske en diplomuddannelsen i ledelse.
Heidi Lund Sørensen
Afdelingsleder i Dansk Boligbyg
Har læst Byggeriets Lederuddannelse og overbygningen
Heidi Lund Sørensen og Martin Henriksen
De byggeledere som netop i foråret 2017 har afsluttet uddannelsen plus overbygningen var så heldige at have et eksklusivt hold på kun fem kursister. Her ses to af de fem.
Heidi Lund Sørensen og Martin Henriksen
Hhv. afdelingsleder hos Dansk Boligbyg og byggeleder hos Torneløkke ApS
Har begge læst Byggeriets Lederuddannelse og overbygningen