Find kurser og uddannelser inden for online marketing

Ønsker du at efteruddanne eller opkvalificere dig inden for online markedsføring, så tilbyder vi dig en lang række efter- og videreuddannelser afhængigt af din baggrund og viden. Måske ønsker du at bygge oven på din nuværende erfaring eller også har du lyst til at udvikle dine kompetencer inden for nye områder.

Udforsk kurser og uddannelser indenfor online marketing og markedsføring

Online markedsføringsaktiviteter er vigtigere end nogensinde før - og det er vigtigt at styrke virksomhedens position gennem online markedsføring.

Med vores online marketinguddannelser får du opbygget en grundlæggende forståelse for online marketing og du bliver guidet igennem den digitale marketing jungle. Ved hjælp af teori og metoder samt konkrete eksempler fra hverdagen bliver det nemmere for dig at eksekvere dine egne online marketingprojekter.

Nedenfor kan du gå i dybden med et udvalg af vores digitale markedsføringsuddannelser:

Web Marketing Manager

Du får en allround uddannelse om SEO, sociale medier, e-mail marketing, annoncering på nettet, usability, digital strategi og konverteringsoptimering.

Digital mødeledelse

På dette fag lærer du at designe digitale møder og hvordan du som mødeleder kan faciliteter møderne og giver dig værktøjer og metoder til at fastholde og engagere mødedeltagerne, så I får det optimale udbytte af møderne. 

Social Media Advisor

Med konkrete værktøjer bliver du i stand til at gøre de sociale medier til en integreret del af virksomhedens hverdag, så du kan skabe synlige resultater.

Content Marketing Manager (diplom)

Du lærer de nyeste værktøjer til at producere relevant indhold, der både styrker kundeloyaliteten og tiltrækker nye kunder til virksomheden. Samtidig lærer du, at håndtere den digitale kunderejse og hvilke mediaplatforme, der fungerer bedst sammen.

Videoproduktion og strategi

Du bliver i stand til at formidle din virksomheds budskab med video og lærer, hvordan du opbygger en strategi for din videomarkedsføring, så dit budskab når helt ud til din målgruppe.

Leder du efter kortere kurser i online marketing?

På IBA Erhvervsakademi Kolding tilbyder vi dig en lang række af kurser og uddannelser på akademi-, diplom- og masterniveau.

På IBA har du mulighed for at tage en række korte kurser af få dages varighed eller du kan vælge at tage et lidt længere forløb og vælge en uddannelse, hvor du bliver opdateret på den nyeste viden inden for online markedsføring og får konkrete værktøjer til at skabe synlige resultater. 

Du kan desuden læse meget mere om uddannelsesstøtte og finde ud af, hvad dine muligheder er for at få tilskud til uddannelse.

Hvad er online marketing og markedsføring?

Uanset om du arbejder inden for B2C eller B2B, så foregår hovedparten af virksomhedens markedsføring digitalt. Derfor er det vigtigt, at have en god grundforståelse for de data der er tilgængelige - og praktisk erfaring med SEO, sociale medier, e-mail markering, annoncering, usability, brugertests, konverteringsoptimering, content, vidoeproduktion til web og YouTube, osv.

På vores online marketing kurser og uddannelser berører vi de kanaler og medier, som er til rådighed online. Og du arbejder med dem i praksis. Vores undervisere tager udgangspunkt i teori og modeller og omsætter det til praktiske eksempler.

Derfor skal du tage et kursus i online marketing

Med et online marketing-kursus får du værktøjer til at arbejde effektivt med digitale strategier og markedsføringsplaner. Kurserne klæder dig desuden bedre på til at kunne varetage opgaver inden for SEO, sociale medier og content marketing, så du ved, hvad der skal til for at få succes online.

Med et kursus eller en uddannelse inden for online markedsføring får du;

  • Konkrete værktøjer, der gør din hverdag lettere.
  • Opkvalificering af dine kompetencer.
  • Den nyeste viden og de nyeste tendenser inden for den digitale verden.
  • Værdi for din virksomhed ved at arbejde med aktuelle problemstillinger.
Bæredygtighed skal skabe værdi for virksomhederne

Kontaktpersoner

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
Sådan får Brian tid til job, familie og uddannelse