Få et overblik over mulighederne indenfor online marketing og markedsføring:

Web Marketing Manager

Du får en allround uddannelse om SEO, sociale medier, e-mail marketing, annoncering på nettet, usability, digital strategi og konverteringsoptimering.

Social Media Advisor

Med konkrete værktøjer bliver du i stand til at gøre de sociale medier til en integreret del af virksomhedens hverdag, så du kan skabe synlige resultater.

Content Marketing Manager (diplom)

Du lærer de nyeste værktøjer til at producere relevant indhold, der både styrker kundeloyaliteten og tiltrækker nye kunder til virksomheden. Samtidig lærer du, at håndtere den digitale kunderejse og hvilke mediaplatforme, der fungerer bedst sammen.

Videoproduktion og strategi

Du bliver i stand til at formidle din virksomheds budskab med video og lærer, hvordan du opbygger en strategi for din videomarkedsføring, så dit budskab når helt ud til din målgruppe.

Book et karrierermøde

Dit udbytte af et kursus i online marketing

Med et online marketing-kursus får du værktøjer til at arbejde effektivt med digitale strategier og markedsføringsplaner. Kurserne klæder dig desuden bedre på til at kunne varetage opgaver inden for SEO, sociale medier og content marketing, så du ved, hvad der skal til for at få succes online.

Med et kursus eller en uddannelse inden for online markedsføring får du;

  • konkrete værktøjer, der gør din hverdag lettere
  • opkvalificering af dine kompetencer
  • den nyeste viden og de nyeste tendenser inden for den digitale verden
  • værdi for din virksomhed ved at arbejde med aktuelle problemstillinger

Korte kurser og uddannelser

På IBA har du blandt andet mulighed for at tage et kort online marketing-kursus inden for Facebook annoncering. Med dette todages kursus kommer du helt ind under huden på Facebooks annoncesystem og lærer, hvordan din kommunikation når de rette modtagere og skaber resultater.

Du kan også tage et lidt længere forløb og vælge en uddannelse, hvor du bliver opdateret på den nyeste viden inden for online markedsføring og får konkrete værktøjer til at skabe synlige resultater. Vi udbyder uddannelser med en varighed på 6-8 dage, hvor du afslutter forløbet med en eksamen.

Kontaktpersoner

  • Charlotte Bøgel Hald
    Charlotte Bøgel Hald
    Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
Hold dig opdateret. Tilmeld nyhedsbrev