Kundeindsigter, trends og tendenser

Er du helt med på, at virksomhedens udviklingspotentiale og strategiens effekt er direkte afhængig af din viden om relevante markeds- og kundetrends? Men mangler du værktøjer til at indsamle denne viden og anvende den effektivt?

I faget Kundeindsigter, trends og tendenser lærer du at strukturere det behov for dataindsamling, der opstår i en foranderlig verden, når du snakker strategi og forretningsudvikling i en virksomhed.

Du får en dybdegående viden om forskellige undersøgelsesmetoder, og du lærer at analysere kunder og markeder.

Analyserne kan du efterfølgende anvende til at lokalisere jeres fremtidige behov og udviklingspotentiale.

Læs Kundeindsigter, trends og tendenser som del af Diplomuddannelse i Salg og markedsføring eller som et selvstændigt fag.

DKK 6.900
Omfang: 5 ECTS
Undervisningsdage:
22/01 2025 kl. 09:00-16:00
05/02 2025 kl. 09:00-16:00
26/02 2025 kl. 09:00-16:00
Eksamen: :
24.3.2025
Ansøgningsfrist: 08/01 2025
Prisen er ekskl. litteratur.

Du modtager en velkomsthilsen med nærmere information ca. 3 uger før start.
Tilmeld
LOGOER: Danish Export association, Business Danmark, Morgendagens salg

Vi er stolte af vores mange samarbejdspartnere på uddannelsen - et samarbejde som altid sikre os den nyeste viden på området.

Værdi for dig:

 • Du lærer om kundesegmenter og undersøgelsesområder der er relevante for virksomhedens situation
 • Du lærer at anvende prædiktive analyser til at afdække virksomhedens behov for tilpasning af målgruppe, produktudvikling og strategi
 • Du får viden om virksomhedens datagrundlag og anvendelse af analysemetoder med udgangspunkt i virksomhedens situation
 • Du lærer om forskellen på kvantitative og kvalitative analyser – og hvornår du anvender hvad.

 Værdi for din arbejdsgiver:

 • Du kan kortlægge virksomhedens behov for udvikling med afsæt i trends og tendenser i faget
 • Du kan effektivt udvælge relevante dataindsamlingsmetoder til anvendelse i komplekse og udviklingsorienterede situationer
 • Du kan analysere indsamlet data og på baggrund af det kommentere på bl.a. virksomhedens strategier indenfor forretning og udvikling.

Kundeindsigt - det nye vidundermiddel i salg

For at kunne afspille videoer direkte her på siden, skal du acceptere marketing-cookies.

Du kan ændre dit cookie-samtykke her

Afspil i stedet videoen på YouTube (Åbner videoen på YouTube)

Målgruppe:

Faget er for dig, der ønsker at blive bedre til at vurdere kundesegmenter, trends og tendenser som udgangspunkt for at optimere virksomhedens strategi. Du får kompetencer til at udvælge de rette metoder og gennemføre relevante analyser, som du efterfølgende kan anvende i din vurdering af din virksomheds udviklingspotentiale.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

­

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring (relevant erhvervserfaring dokumenteres via CV). Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator

Undervisere

Tag et webinar