Konference om udvikling af entreprenant mindset

Arbejder du med udvikling af miljøer, hvor et entreprenant mindset kan gøre en forskel? F.eks. med ledelse og projektledelse i en privat eller offentlig virksomhed. Eller undervisning af voksne, udvikling af frivillige organisationer eller som konsulent, der understøtter og fremmer iværksætteri og innovation.

Så kom med på denne skandinaviske konference om kompetenceudvikling indenfor entreprenørskab, entreprenant læring og innovation.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlfnr.

Forskere og praktikere fra hele Norden, vil dele ud af deres viden på området og du vil selv blive involveret i drøftelser om nye tilgange, der stimulerer et entrepreneurial mindset, og som kan være både intra- og entreprenøriel i sin form.

Konferencen er et samarbejde med IBA Erhvervsakademi Kolding og NVL Nordisk Voksen Læring, en organisation under Nordisk Ministerråd.

Du møder bl.a.:

  • Lokale erhvervsfolk der har udviklet nye entreprenante forretningsmodeller, eksempelvis til at drive social-økonomiske virksomheder. 
    Bl.a. BOAS Specialister APS​, BeeLiving og Virksomhedsporten A/S.

  • Pro Academy, en del af Tampere Universitet i Finland. En af Nordens bedste universiteter til at uddanne entreprenører.

  • AiR, Norges nationale center for arbejdsrettet rehabilitering. Centeret anvender co-creation og andre lærings og innovationsprocesser i sit arbejde med at inkludere mennesker på arbejdsmarkedet.

  • Mälardalens Högskola, Sverige. Universitet er førende i Norden med sine hands-on erfaringer indenfor deltagerbaserede forandrings-og innovationsprocesser.

  • GoBizz, et program på IBA Erhvervsakademi Kolding for studerende der arbejder på at etablere egen virksomhed.

Læs mere om konferencen og dagens program her:

Dagens program på dansk

Dagens program på engelsk

Kontakt