Kæmpe interesse for uddannelsen til Diplom i ledelse

Hun HAVDE drømt om at kunne oprette et lille diplomhold allerede her i efteråret. Også selv om det er første gang, at IBA kører uddannelsen målrettet ledere i det private erhvervsliv.

Men hun havde ikke i sin vildeste fantasi set sig selv melde ALT OPTAGET allerede tilbage i august.  

Diplom i ledelse

Det nye hold består af 22 ledere fra det private erhvervsliv, som fra september og frem læser uddannelsen på deltid hos IBA i Kolding.

De første tre obligatoriske fag kan lederne læse i løbet af det første studieår. Herefter kan de tage tre valgfag i løbet af det næste år. Og så skrive deres afgangsprojekt.

Men uddannelsen kan også strækkes ud over længere tid, hvis deltagerne rent jobmæssigt har brug for flere studiepauser.

En diplom i ledelse svarer til et års fuldtidsstudie og giver 60 ECTS point.

Informationsmøde:  Mandag den 1. oktober kl. 15 til 17 holder vi infomøde for dem, som er interesseret i at høre mere om Diplom i ledelse. Det næste hold begynder til januar.

Læs mere om mødet >>

Alt optaget

Men at melde ALT OPTAGET er nøjagtigt, hvad uddannelseschef Lone Hermann fra IBAs efter- og videreuddannelse har været nødt til. For selv om det er første gang, at IBA trækker Diplom i ledelse hjem til IBAs lokaler på Nytorv i Kolding, så har lederne fra erhvervslivet stået i kø for at komme ind på den 2-3-årige diplomuddannelse.

- Det er gået over al forventning, og 22 ledere har for længst sikret sig en plads på holdet, som netop er begyndt. Og oveni har vi allerede en venteliste til det hold, som starter til januar. Det er så dejligt med så stor interesse fra ledere i hele Syd- og Sønderjylland, siger Lone Hermann og understreger, at IBA tilbyder uddannelsen sammen med kompetente partnere som Ledernes KompetenceCenter og UC SYD.

Faktisk har IBA i mange år haft et samarbejde med UC Syd omkring diplomuddannelsen i ledelse. Men det er første gang nogle af holdene bliver målrettet det private erhvervsliv.

Uddannelsen kan bruges med det samme

Undervisningen foregår hos IBA på Nytorv, og her har erhvervsakademiet fået mulighed for at bruge sin DNA og sin viden om behovet i det private erhvervsliv. Holdene er målrettet ledere fra private virksomheder, som også kommer til at arbejde med deres egne problemstillinger under uddannelsen.

- Med en diplomuddannelse i ledelse får du en ambitiøs uddannelse på et bachelorniveau, som sikrer dig den nyeste viden om ledelse, giver dig et værdifuldt netværk med andre ledere og udvikler dig selv og din lederrolle i en positiv retning, siger Lone Hermann.

Undervisningen foregår i dagtimerne og er organiseret sådan, at deltagerne mødes seks hele dage i løbet af to måneder og herefter går til eksamen i det første fag, før de kaster sig over det næste.

Målet er, at deltagerne allerede fra første undervisningsdag kan gå tilbage til deres arbejdsplads og bruge de leder-værktøjer, de har lært.

Kom med til Gratis inspirationsmøde og find ud af, om en Diplom i ledelse er noget for dig. 

Kontakt

  • Lone Hermann Andreassen
    Lone Hermann Andreassen
    Adjunkt
  • Jane Boysen Damgaard
    Jane Boysen Damgaard
    Uddannelseskoordinator. Diplomuddannelser og Akademiuddannelser