Ivar var ivrig efter at hæve sit eget niveau

Det blev ikke just modtaget med klapsalver på hjemmefronten, da Ivar Thordal fra Roskilde fortalte, at han havde meldt sig på en masteruddannelse på IBA Erhvervsakademi Kolding og skulle begynde kort tid efter.

For mens handelsskolelæreren fra Roskilde Handelsskole synes, at han havde noget til gode på familiekontoen, så synes hans hustru, Janni, godt lige, at han kunne have ladet hende blive færdig først. Hun læste på det tidspunkt en sundhedsvidenskabelig kandidatuddannelse.

Master of Science in International Business (MSc)

Ønsker du at styrke dine lederkompetencer og internationale karrieremuligheder?

Med en Master of Science in International Business får du udvidet og opdateret din nuværende værktøjskasse

Du bliver klædt godt på til at varetage virksomhedens ledelsesmæssige og internationale udfordringer langt ind i fremtiden.

Læs om uddannelsen >> 

 

Ivar Thordal, som er handelsskolelærer, har nu læst til en Master of Science in International Business.

Selv om Ivar kunne planlægge sine studier, så han læste mest, når han underviste mindst, så har forløbet krævet en kæmpe indsats. Man kommer bestemt ikke sovende til en masteruddannelse, som IBA udbyder i samarbejde med Leeds Beckett University

Tog uddannelsen via E-learning

Men Ivar havde jo meldt sig til – så han kastede sig over sin 3-årige uddannelse til ”Master of Science in International Business (MSc)”, som han valgte at læse via E-learning. På den måde kunne han både studere, arbejde i grupper og gå til eksamen fra sit hjemmekontor.

- Det har været ekstremt fleksibelt. Og den fleksibilitet gør det simpelthen muligt at få det til at lykkes, fortæller Ivar, som efteruddannede sig for at komme til at undervise på et højere niveau.

Ivar modtager sit bevis af IBAs Peter Waring Lei.

Ivar modtager sit bevis af IBAs Peter Waring Lei. 

Udvikling på flere plan

Han har tidligere undervist på HG niveau, men kan med sin nye lederuddannelse nu også undervise på den toårige EUX (den merkantile erhvervsuddannelse på gymnasialt niveau).

Men selv om det var hans primære formål med uddannelsen, så har han fået så meget ekstra med.

- Jeg har lært meget mere, end jeg havde regnet med. For det her forløb har også været meget udviklende for mig personligt, siger Ivar Thordal Nielsen, som nu også kan kalde sig master.

Kontakt

Book et karrierermøde