IBA netværk deler viden og inspiration

På IBA kan du tage en Executive MBA-uddannelse. Når du er uddannet, og klar til at bruge din viden til at tackle erhvervslivets udfordringer, holder vi fast i dig. Derfor har vi oprettet et internationalt netværk af både nuværende og uddannede MBA-studerende.

- På IBA har vi tæt kontakt med erhvervslivet. Vi vil gerne hjælpe vores MBA’er på vej og høre om deres behov og ønsker. Vi vil gerne lære af dem og så viderebringe den nyeste viden fra den akademiske verden til dem. Vi ønsker jo, at de skal opnå succes i erhvervslivet, fortæller Lars Jespersen, som underviser i strategi og projektledelse på IBA.

Fakta om MBA netværket

Du bliver automatisk en del af MBA netværket, når du tager uddannelsen Executive MBA.

Om Executive MBA

Med en Executive MBA-uddannelse får du ledelseskvalifikationer på et højt niveau. Du vil få værktøjer til at lede din virksomhed og dine medarbejdere sikkert og professionelt.

  • Du kan læse uddannelsen på 2 år, fordelt på tre semestre per år.
  • Du skal gennemføre 9 fagmoduler og en afsluttende hovedopgave.
  • Du bliver undervist på engelsk.

>> Læs mere om uddannelsen her

MBA'er får opdateret viden og inspiration til netværksarrangement

Opdatering af viden og inspiration. Det fik MBA’erne, da de deltog i vores netværksarrangement i vores nye kursusafdeling i slutningen af august 2016.

- Vi har en netværksgruppe på LinkedIn med 60 medlemmer.  Men vores MBA’er får meget mere ud af at mødes til et netværksarrangement, hvor man kan tale med hinanden – og netværke face to face, fortæller Lars Jespersen.

Kasper Eis, som er tidligere direktør for LEGO Wear og nu CEO for sit eget firma "AMOV Apparel" ses til venstre. Lasse Jægersgaard er Division Manager hos Würth og ses til højre.

Besøg af Kasper Eis og Lasse Jægersgaard

Hvad sker der så på et sådant netværksmøde? Til netværksmødet mødte deltagerne selveste Kasper Eis, som er tidligere direktør for LEGO Wear og nu CEO for sit eget firma, ”AMOV Apparel”. Iværksætteren fortalte om visionen og indholdet i sin forretningsmodel. Og om hans søvnløse nætter og hårde arbejde med at etablere virksomheden fra bunden.

Deltagerne fik også glæde af Lasse Jægersgaard, som er Divison Manager hos Würth. Lasse gav et oplæg omkring sine erfaringer med eksekvering af strategi. Det gav masser af inspiration til deltagerne.

”Praksisnærhed, inspiration og åbenhed”. Sådan beskriver Lars Jespersen arrangementet.

Kontakt