Webinar Hvorfor kommer ordrerne i webshoppen ikke af sig selv?

I har gjort det nødvendige forarbejde, lagt en strategi for jeres e-commerce, fået kodet webshoppen og knoklet med at forfatte en masse godt indhold om jer og jeres produkter. I er endelig klar til at lancere den nye webshop.

I trykker på knappen, går i luften, og alle sidder forventningsfulde og stirrer på skærmen, mens I venter på, at ordrerne begynder at vælte ind. Men det gør de ikke? Og I har testet, at man rent faktisk kan gennemføre en ordre.

På dette webinar kan du høre om nogle af de almindelige udfordringer, der opstår, når man har åbnet en ny webshop. Og så får du selvfølgelig gode råd til, hvor du skal sætte ind for at få gang i salget på webshoppen og skabe den online forretning, I alle drømte om.

Vært er Line Juhl Madsen, der har arbejdet med e-commerce siden 2010, og i dag er underviser i blandt andet e-handelsfagene på IBAs efter- og videreuddannelser.

Vi oplever i øjeblikket problemer med tilmeldingsmodulet. Modtager I mod forventning ikke en bekræftende mail med link til webinaret, så skriv venligst en mail til Andreas Bach-Laursen på abla@iba.dk.

0 kroner (det koster kun din mailadresse)
Varighed: 1 time

Beskrivelse
Webinar 10.00-11.00. Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. 
Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

Sådan deltager du 

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone.
Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam. 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA og Fundraiseren.dk. Erhvervsakademi Kolding. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Undervisere

Kontakt

  • Andreas Bach-Laursen
    Andreas Bach-Laursen
    Lektor