Hvad koster en diplomuddannelse?

En diplomuddannelse giver dig mulighed for at efteruddanne dig og bygge oven på din karriere, samtidig med, at du passer dit arbejde. Diplomuddannelsen, som svarer til en bachelorgrad, foregår på deltid, og den tager typisk 2 år at gennemføre. For at få adgang til en diplomuddannelse, er der krav om, at du har en relevant videregående uddannelse, såvel som relevant erhvervserfaring.

Overblik

Få et overblik over IBAs diplomuddannelser >>

En diplomuddannelse henvender sig især til dig, der gerne vil specialisere dig yderligere med ny viden og kompetencer inden for dit felt, eller dig, der gerne vil efteruddanne dig inden for et nyt fagligt område. Mens nogle selv betaler for deres diplomuddannelse, får andre den delvist betalt af deres arbejdsgivere.

Tag et webinar

Prisen på en diplomuddannelse varierer, alt efter hvilken diplomuddannelse og tilhørende kursus, du vælger. På denne side finder du en oversigt over alle de master- og diplomuddannelser IBA Erhvervsakademi Kolding kan tilbyde dig. Under de forskellige uddannelsers holdoversigter, kan du desuden se priser og andre relevante detaljer for hvert enkelt kursus.

Marlene Lilienhoff
- Underviserne er nogle meget kompetente mennesker. De har virkelig fingeren på pulsen på deres fagområder og i erhvervslivet.
Marlene Lilienhoff
Har taget uddannelsen Social Media Advisor
Digital Marketingkoordinator, Gislev Rejser
Læs hele Marlenes historie her >>