Webinar Hør nærmere om Eksport og internationalisering

Vil du gerne skabe endnu bedre resultater med dit eksportsalg?

For at komme rigtig i gang med eksport, eller udnytte markedernes potentiale bedre, kræves specifik viden og konkrete værktøjer, som kan omsætte denne viden til resultater.

Og det er lige præcis hvad Eksport og internationalisering - som udbydes i et samarbejde mellem IBA og Eksportforeningen - tilbyder. Uddannelsen foregår over 8 undervisningsdage, spredt ud over ca. 2 måneder. Den er fleksibel og tilrettelagt således, at man sagtens kan være med, selv om man har rejsedage undervejs. Der er nemlig både opsamlingswebinarer og digitale læringsplatforme inkluderet.

Tilmelding til webinar

Dato: 2. juni 2021

Tid: 10.00-10.45

Du kan tilmelde dig webinaret her>>

På webinaret fortæller vi om:

På dette webinar vil vi fortælle lidt mere om uddannelsens indhold, introducere undervisere såvel som indlægsholdere og fortælle om uddannelsens opbygning samt tilskudsmuligheder. Og så vil der selvfølgelig være rig mulighed for at besvare konkrete spørgsmål som bl.a.:

  • Hvordan foregår uddannelsen i praksis?
  • Hvilke konkrete emner kommer jeg igennem? 
  • Kan jeg bruge indholdet i mit arbejde?
  • Hvad siger tidligere deltagere?

Værktøjer til din hverdag

Med uddannelsen får du en 360 graders gennemgang af, hvordan man laver eksportsalg i dag. Uddannelsen Eksport og internationalisering giver dig den nyeste viden, metoder og teknikker til at arbejde professionelt og målrettet med dit eksportsalg. Du bruger udfordringer og erfaringer fra din egen hverdag, som du kan sparre med ligesindede og underviseren omkring. 

Kontakt