Webinarer

Få ny viden og bliv inspireret gennem spændende webinarer inden for en lang række emner som såsom digital markedsføring, projektledelse, bæredygtighed, ledelse/HR, salg og karriereudvikling.

Webinarer er en fantastisk måde at lære på, da de både er sjove og lærerige. Du får mulighed for at dykke ned i forskellige emner og tilegne dig værdifuld viden, samtidig med at du styrker dit netværk.

Nedenfor finder du en menu med webinarer, hvor du kan finde det, der passer bedst til dine interesser og behov. Klik på linket til hvert webinar for at få mere information og læse om indholdet.

Ved at deltage i disse webinarer får du en unik mulighed for at udvide din horisont, opdatere dine færdigheder og blive inspireret til at tage din personlige og professionelle udvikling til nye højder. Så tøv ikke med at tilmelde dig et webinar og start din rejse mod ny viden og spændende perspektiver.

Lidt info til dig:

  • Når du deltager i vores webinarer, kan du nemt deltage via din computer, smartphone eller tablet. Det er praktisk, så du kan være med, uanset hvor du befinder dig. 
  • Vi anbefaler at bruge et headset. Det gør det nemmere at følge med og få den bedste lydkvalitet.
  • Du har ikke brug for webcam. Det handler om at lytte, lære og være med i diskussionerne via chatten.

Så find dit foretrukne device frem. Vi glæder os til at dele vores viden med dig - så du både kan lære og blive inspireret.