Fyraftensmøde: 5 vigtige fokuspunkter, hvis du vil have mere ud af din eksport

Danske virksomheder skal afsætte deres varer og ydelser i en stadig mere foranderlig verden. Bare de seneste år har fænomener som Corona, krig i Ukraine, inflation, rentestigning, energikrise og forsyningssikkerhed fuldstændig ændret de markedskonditioner, danske virksomheder skal sælge under. Det gælder ikke mindst for eksportvirksomheder

Få din plads her
Varighed: 3 timer

S.U. senest den 05/10/2023

Tilmeld

Når du tilmelder dig mødet, tilmelder du dig Erhvervshus Sydjyllands nyhedsbreve. Ved tilmelding accepterer du samtidig, at IBA indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Den allernyeste forskning viser imidlertid, at netop eksportvirksomheder har klaret sig bedre gennem de seneste års kriser end virksomheder uden eksport. Eksportvirksomheder – og især de bedste af dem – følger nemlig et helt særligt mønster i deres salgs- og beslutningsprocesser i.f.t. virksomheder uden eksport. Og det er det, der tydeligvis skaber de gode salgsresultater.

Deltag på dette fyraftensmøde, som IBA Kolding og Erhvervshus Sydjylland arrangerer i samarbejde, og hør hvad Jens Lassen fra IBA har fundet ud af i sit forskningsprojekt om netop dette. Du vil, ud over inspiration og netværk med andre eksportvirksomheder, få 5 helt konkret tips med hjem, som du kan arbejde med for at optimere din eksport, når verden forandrer sig så hurtigt, som den gør netop nu.

Program:

 • 16.30. Velkomst og netværk
   
 • 17.00. Velkommen ved IBA Kolding og Erhvervshus Syddanmark
   
 • 17.05. Jens Lasen gennemgår sine forskningsresultater og giver generelt gode tips om at optimere eksport
   
 • 18.30. IBA Kolding er vært ved en sandwich og en sodavand – med videre muligheder for netværk
   
 • 19.30. Farvel, og tak for i aften

Sted: IBA, Erhvervsakademi Kolding, Havneparken 1 (lokale vil fremgå når du kommer)

Dato: Tirsdag den 10. oktober fra 16.30. til 19.30.

Arrangementet udbydes i samarbejde mellem IBA Erhvervsakademi Kolding og Erhvervshus Sydjylland

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Kontakt