Fyraftensmøde: 5 vigtige fokuspunkter, hvis du vil have mere ud af din eksport

Danske virksomheder skal afsætte deres varer og ydelser i en stadig mere foranderlig verden. Bare de seneste år har fænomener som Corona, krig i Ukraine, inflation, rentestigning, energikrise og forsyningssikkerhed fuldstændig ændret de markedskonditioner, danske virksomheder skal sælge under. Det gælder ikke mindst for eksportvirksomheder

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Arrangementet udbydes i samarbejde mellem IBA Erhvervsakademi Kolding og Erhvervshus Sydjylland

Når du tilmelder dig mødet, tilmelder du dig Erhvervshus Sydjyllands nyhedsbreve. Ved tilmelding accepterer du samtidig, at IBA indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Den allernyeste forskning viser imidlertid, at netop eksportvirksomheder har klaret sig bedre gennem de seneste års kriser end virksomheder uden eksport. Eksportvirksomheder – og især de bedste af dem – følger nemlig et helt særligt mønster i deres salgs- og beslutningsprocesser i.f.t. virksomheder uden eksport. Og det er det, der tydeligvis skaber de gode salgsresultater.

Deltag på dette fyraftensmøde, som IBA Kolding og Erhvervshus Sydjylland arrangerer i samarbejde, og hør hvad Jens Lassen fra IBA har fundet ud af i sit forskningsprojekt om netop dette. Du vil, ud over inspiration og netværk med andre eksportvirksomheder, få 5 helt konkret tips med hjem, som du kan arbejde med for at optimere din eksport, når verden forandrer sig så hurtigt, som den gør netop nu.

Program:

 • 16.30. Velkomst og netværk
   
 • 17.00. Velkommen ved IBA Kolding og Erhvervshus Syddanmark
   
 • 17.05. Jens Lasen gennemgår sine forskningsresultater og giver generelt gode tips om at optimere eksport
   
 • 18.30. IBA Kolding er vært ved en sandwich og en sodavand – med videre muligheder for netværk
   
 • 19.30. Farvel, og tak for i aften

Sted: IBA, Erhvervsakademi Kolding, Havneparken 1 (lokale vil fremgå når du kommer)

Dato: Tirsdag den 10. oktober fra 16.30. til 19.30.

Kontakt