Fremover kalder IBA sig bare IBA

Nu kan du finde alt, hvad du skal bruge hos IBA Erhvervsakademi Kolding. Vi kan også fortsat tilbyde undervisning fra byens bedste udsigt på 6. salen i vores prisbelønnede bygning i Havneparken 1 i Kolding.

Fremover skal du bare huske ét navn – nemlig IBA.

Igennem en periode har IBAs Efter- og videreuddannelser ellers haft et samarbejde med sit søsterakademi i Esbjerg. Sammen har vi forsøgt at gøre tilbuddet til vores brugere mere enkelt under den fælles hat ”Smart Academy”.

Men det har desværre vist sig at være langt mere kompliceret, end vi havde håbet på. Stik imod pointen – som jo netop var at forenkle. At det skulle gøre det lettere og være til stor gavn for dig, som gerne vil videreuddanne dig. Og for dig - som gerne vil opkvalificere dine medarbejdere.

Det mest simple har vist sig at være det mest enkle. Så nu står vi igen klar til at hjælpe dig som IBA’ere.

Efter- og videreuddannelser på IBA

Med en efter- eller videreuddannelse på IBA Erhvervsakademi Kolding får du mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer. Du kan specialisere dig inden for de områder, du finder mest interessante.

Vi tilbyder et bredt udvalg af efter- og videreuddannelser på akademi-, diplom-, og masterniveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg og markedsføring, økonomi og finans samt hele det digitale område.

Har du brug for en mere fleksibel uddannelse, tilbyder vi også online-efteruddannelser og webinarer.

Få også en samtale med en karrierevejleder, som kan hjælpe dig med at folde dine muligheder ud. 

Kontakt os endelig på tlf. 72 11 82 90 eller på mail

På vores website kan du igen finde vores hundredvis af efter- og videregående uddannelser. Men hvis du mangler noget, så ring eller skriv endelig til os. Så hjælper vi dig.

Hilsner fra IBAs Efter- og videreuddannelsesafdeling