Forretningsudvikling og innovationsledelse

Er I gode til at omsætte ny viden og nye muligheder til forretning? Et vigtigt værktøj for at sikre sig i et konkurrencepræget marked er evnen til kontinuerligt at skabe de forretningsmodeller, som kræves i et foranderligt og ofte uforudsigeligt marked.

På modulet forretningsudvikling og innovationsledelse omsætter vi de nye idéer til produkter og services for kunden.

Du lærer at identificere din virksomheds vækstmuligheder, og hvordan du leder et kontinuerligt arbejde med innovation.

Derudover får du metoder til at tænke forretning ind i jeres idéudvikling og idéudvikling ind i jeres forretning, så I får nye mulighed for at skabe vækst i din virksomhed.

Forretningsudvikling og innovationsledelse er et valgfag på Diplomuddannelse i Salg og markedsføring. Det tilbydes også som et selvstændigt fag.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

LOGOER: Danish Export association. CBS, Business Danmark, D I Handel, Morgendagens salg

Vi er stolte af vores mange samarbejdspartnere på uddannelsen - et samarbejde som altid sikre os den nyeste viden på området.

Med faget Forretningsudvikling og Innovationsledelse kan du udvikle din egen rolle, så du kan udvælge og anvende relevante innovationsværktøjer til netop dit professionelle fagområde.

Du bliver i stand til at analysere og identificere din virksomheds innovationsmuligheder, og hvordan du leder en kontinuerlig innovationsproces.

Værdi for dig:

 • Du lærer om vækstskabende forretningsmodeller
 • Du lærer om innovativ forretningsudvikling
 • Du bliver god til planlægning og ledelse af innovationsforløb
 • Du bliver klogere på udvikling og vurdering af idéer for mulig vækstskabelse

Værdi for din arbejdsgiver:

 • Du får kompetencer til at kunne få mere ud af virksomhedens forretningsmuligheder, hvilket potentielt kan positionere jer bedre i markedet og øge indtjeningen.
 • Du kan udvikle egen praksis og reflektere over valg af organisationsform, design og ledelsesstil under hensyn til virksomhedens kultur og udviklingsbehov. 

Målgruppe

Modulet henvender sig til dig, der vil udvikle virksomhedens aktiviteter innovativt og skabe mere og ny forretning. Du kan for eksempel være lederen, der skal lede forretningen ind i fremtiden, sidde i en udviklingsafdeling eller måske arbejde med fremtidens salg.

Du får metoder til at idéudvikle, skabe innovationsprocesser og -kultur og til at lede disse processer. Og med din dybdegående viden om forretningsmodeller vil du kunne omsætte innovationsarbejdet til nye forretningsmuligheder.

Sådan får Brian tid til job, familie og uddannelse

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

­

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring (relevant erhvervserfaring dokumenteres via CV). Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator
Book et karrierermøde