Forretningsudvikling og innovationsledelse

Ønsker du at blive i stand til at tænke i forretningsmodeller? Ønsker du at tilegne dig metoder for at kunne udvikle nye idéer, produkter, services og oplevelser? Er du personen som i fremtiden skal være med til at drive virksomhedens innovationskultur?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så vil forretningsudvikling og innovationsledelse være faget, hvor du rykker dine kompetencer og skaber nye muligheder for vækst i din virksomhed.

DKK 5.900
Omfang: 5 ECTS
Undervisningsdage:
03/05 2021 kl. 09:00-16:00
10/05 2021 kl. 09:00-16:00
31/05 2021 kl. 09:00-16:00
07/06 2021 kl. 09:00-16:00
Eksamen: :
24.6.2021
Ansøgningsfrist: 19/04 2021
Prisen er ekskl. litteratur. Der er undervisning kl. 9.00-16.00 i 2021 den 12. april, 3. maj og 31. maj 2021. Eksamensopgave skal afleveres den 11. juni kl. 12.00. Faget afsluttes med en mundtlig eksamen den 17. juni.
Tilmeld

Vi er stolte af vores mange samarbejdspartnere på uddannelsen - et samarbejde som altid sikre os den nyeste viden på området.

Med faget Forretningsudvikling og Innovationsledelse kan du udvikle din egen rolle, så du kan udvælge og anvende relevante innovationsværktøjer til netop dit professionelle fagområde.

Du bliver i stand til at analysere og identificere din virksomheds innovationsmuligheder, og hvordan du leder en kontinuerlig innovationsproces.

Du lærer om:

 • Vækstskabende forretningsmodeller
 • Planlægning og ledelse af innovationsforløb
 • Disruption og forretningsudvikling
 • Udvikling og vurdering af idéer for mulig vækstskabelse
 • Skabelse af innovationskultur i din virksomhed.

Værdi for virksomheden:

 • Du kan optimere forretningsmuligheder og dermed potentielt øge indtjeningen
 • Du kan være katalysator for den fremtidige vækstskabelse gennem konkrete innovationsprocesser
 • Du kan være personen, som er med til at skabe kulturen som driver væksten i netop din virksomhed
 • Du kan idéudvikle, hvor den kreative proces bliver konkret og vækstskabende
 • Du kan have en ledende rolle i nye udviklingsprojekter.

Målgruppe:

Du skal læse Forretningsudvikling og Innovationsledelse, hvis du ønsker at fylde din værktøjskasse med redskaber til konkret og vækstskabende idéudvikling, skabelse af innovationskultur og ledelse af innovationsprocesser. Med faget får du en dybdegående viden om forretningsmodeller og metoder til at udvikle nye forretningsmuligheder. 

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

­

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Undervisere

Kontakt

 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator