Bæredygtig virksomhed

Forretningsforståelse

På diplomfaget i Forretningsforståelse får du en overordnet forståelse af virksomhedens interne og eksterne forhold på baggrund af udvikling, økonomisk analyse, strategivalg og værdiskabelse. 

Du lærer at analysere eksisterende strategier og forretningsmodeller samt vurdere det økonomiske grundlag for din virksomhed. I faget vil du arbejde med relevante forretningsmæssige metoder, der gør dig i stand til at forbedre din virksomheds set-up.

Og så lærer du at udarbejde en økonomisk performanceanalyse i forbindelse med din virksomheds strategi samt dens forretningsgrundlag, omkostninger og prisstruktur, der hjælper dig til at kunne analysere din virksomheds position i forhold til konkurrenter på markedet.  

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du lærer om:

  • Omverdensanalyse
  • Konkurrentanalyse
  • Forretningsmodeller
  • Strategivalg
  • Analyse af virksomhedens økonomiske nøgletal.

Værdi for virksomheden:

  • Du styrker virksomhedens position i forhold til konkurrenter
  • Du bidrager til, at virksomheden er på forkant med udviklingen og ikke lader sig overhale
  • Du optimerer virksomhedens strategi og potentiale i forhold til indtjening.

Målgruppe

Faget er for dig, der ønsker, at kunne omsætte økonomisk viden og konkrete data til handling og prioritering af forskellige løsningsmuligheder. Det er for dig, der ønsker at blive stærkere i analyse, vurdering og refleksion over virksomhedens forretningsmodel og strategi.

Niveau

Faget er en del af den merkantile diplomuddannelse. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt