Skræddersyede uddannelser til virksomheder

Hos IBA Erhvervsakademi Kolding får I et specialdesignet uddannelsesforløb og kompetenceløft, der kan udvikle, forbedre og styrke din virksomhed eller organisation. I kan vælge mellem uddannelsesforløb for hele virksomheden eller et uddannelsesforløb til den enkelte medarbejder. Vi tilretter det, så det passer bedst muligt ind i jeres hverdag.

Vores uddannelser kommer med et løfte om høj faglighed og fokus på konkret anvendelighed. Vi er altid meget optaget af, at deltagernes læring forankres i hverdagen. Det gør vi ved at præsentere den mest relevante viden og koble den til praksis.

Værdi for jer, når I vælger IBA

 • Kompetencegivende uddannelser.
 • Skræddersyede uddannelsesforløb.
 • Virksomhedstilpassede uddannelsesforløb, der foregår, hvor det er bedst for jeres virksomhed og ansatte. Det kan være i virksomheden, hos IBA eller et helt tredje sted.
 • Grundig afdækning af virksomhedens behov og formål.

Mere information

Kontakt IBA Erhvervsakademi Kolding for en uforpligtende snak om netop din virksomheds ønsker og behov.

Virksomhedsudvikling

Giv dine medarbejdere og ledere kompetencegivende efteruddannelse og opnå bedre trivsel, produktivitet og bundlinje.

For at kunne afspille videoer direkte her på siden, skal du acceptere marketing-cookies.

Du kan ændre dit cookie-samtykke her

Afspil i stedet videoen på YouTube (Åbner videoen på YouTube)
Vi tilbyder et bredt udvalg af uddannelser
 • Videreuddannelse på akademi-, diplom eller masterniveau, der kan tages på dag- eller aftenhold ved siden af jobbet.
 • Fleksibelt fjernstudie via e-learning eller blended learning på udvalgte uddannelser.
 • Realkompetencevurdering, der kan give medarbejderne mulighed for at få anerkendte kompetencer og få papir på disse.
 • Kompetente undervisere med mange års erfaring fra erhvervslivet.

 

Få et skræddersyet uddannelsesforløb

Vores deltidsuddannelser kan følges på enten aftenhold eller daghold, og der kan desuden udvikles skræddersyede forløb for den enkelte virksomhed. Har I brug for specialdesignede forløb inden for alle udbudte fagmoduler, står vi klar til at afdække jeres behov og herudfra skræddersy et tilpasset forløb. Vi har mange års erfaring med at udvikle og levere skræddersyede uddannelsesforløb for en lang række af dansk erhvervslivs virksomheder. 

Vi tager altid afsæt i en grundig afdækning af jeres behov og formål med forløbet. I tæt dialog udvikler vi resultatskabende uddannelsesforløb for såvel medarbejdere som ledere på alle niveauer.

Vi finder i fællesskab en løsning, der skaber værdi for såvel virksomheden, som for den enkelte deltager og dermed sikrer, at I får fuldt udbytte af jeres investering og indsats.

Igennem et specielt tilrettelagt virksomhedsforløb opnår virksomheden desuden en fælles referenceramme for de involverede deltagere, der således kan sparre med hinanden under forløbet og ikke mindst være hinandens hjælpere, når de nye værktøjer skal implementeres i dagligdagen.

Hvad er et skræddersyet uddannelsesforløb?

En skræddersyet uddannelse er en uddannelse, hvor vi fokuserer på jeres virksomhed og jeres specifikke udfordringer, behov og industri.

Skræddersyede uddannelser kan hjælpe jer, når viden skal drive udvikligen i virksomheden. Det kan være et kompetence- og ledelsesudvikling eller en større gruppe ledere eller medarbejdere fra samme organisation, som har behov for et fælles kompetenceløft. 

Også på vores skræddersyede uddannelsesforløb vil det være muligt at søge økonomisk støtte >> læs mere om økonomisk tilskud til efteruddannelse.

Viden, hvor det passer jer

Virksomhedstilpassede uddannelsesforløb foregår der, hvor det er bedst for jeres virksomhed og ansatte. Det kan være i virksomheden, hos IBA Erhvervsakademi Kolding eller Cphbusiness, virtuelt eller et helt femte sted.

Kompetent rådgivning

IBA Erhvervsakademi Kolding tager altid afsæt i en grundig afdækning af virksomhedens behov og formål med forløbet. I tæt dialog udvikler vi resultatskabende uddannelsesforløb for såvel medarbejdere som ledere på alle niveauer.

Vi finder i fællesskab en løsning, der skaber værdi for såvel virksomheden, som for den enkelte deltager og dermed sikrer, at I får fuldt udbytte af jeres investering og indsats.

Videregående uddannelser

I oversigten nedenfor kan du se sammenligningsgrundlaget mellem videregående uddannelser på fuldtid og deltid.

Dine medarbejdere kan få en efter- eller videreuddannelse på akademi-, diplom eller masterniveau - der kan tages på dag- eller aftenhold ved siden af jobbet.

Kontakt os

Kontakt IBA Erhvervsakademi Kolding for en uforpligtende snak om netop din virksomheds ønsker og behov.


Erik Gamrath,
Tlf: +45 2528 4459
erga@iba.dk

Kom i gang allerede nu

Indtast dine kontaktoplysning, så bliver du kontaktet af en konsulent, der kan hjælpe og vejlede dig i forhold til dine ønsker og behov. Indtast dit telefonnummer i kommentarfeltet, hvis du ønsker at blive kontaktet pr. telefon i stedet for mail.

Kontakt

 • Erik Gamrath
  Erik Gamrath
  Chefkonsulent
 • Ulrich Langeskov Roth Lassen
  Ulrich Langeskov Roth Lassen
  Chefkonsulent