Simone Donbæk
- Jeg har brug for at kombinere bl.a. ledelse og kommunikation. Derfor er det så fedt med en fleksibel uddannelse.
Simone Donbæk
Marketingchef hos Ledon
Læser en fleksibel akademiuddannelse
Læs hele Simones historie >>

For at blive optaget på Fleksibel Akademiuddannelse skal du have udarbejdet en personlig uddannelsesplan i samarbejde med os på IBA Erhvervsakademi Kolding. Uddannelsesplanen indeholder beskrivelse af dit samlede uddannelsesforløb, herunder de enkelte fagmoduler, dit adgangsgrundlag m.v. Uddannelsesplanen udarbejdes senest inden du starter på afgangsprojektet.

Uddannelsens opbygning

Du kan frit vælge mellem fagene på de forskellige akademiuddannelser. Sammensætningen af fagmoduler skal samlet udgøre 60 ECTS, hvoraf de 10 ECTS er afgangsprojektet.

Indledende kurser

Hvis du vil du forbedre dit grundlag for at gennemføre akademiuddannelsen, kan vi anbefale dig at vælge et indledende kursus først. Indledende kurser anbefales særligt, hvis det er længe siden du har studeret eller hvis du vælger et nyt fagområde.

Du finder information om kurserne her

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Kontaktpersoner

 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
 • Jane Boysen Damgaard
  Jane Boysen Damgaard
  Uddannelseskoordinator. Diplomuddannelser og Akademiuddannelser