Simone Donbæk
- Jeg har brug for at kombinere bl.a. ledelse og kommunikation. Derfor er det så fedt med en fleksibel uddannelse.
Simone Donbæk
Marketingchef hos Ledon
Læser en fleksibel akademiuddannelse
Læs hele Simones historie >>

For at blive optaget på Fleksibel Akademiuddannelse skal du have udarbejdet en personlig uddannelsesplan i samarbejde med os på IBA Erhvervsakademi Kolding. Uddannelsesplanen indeholder beskrivelse af dit samlede uddannelsesforløb, herunder de enkelte fagmoduler, dit adgangsgrundlag m.v. Uddannelsesplanen udarbejdes senest inden du starter på afgangsprojektet.

Uddannelsens opbygning

Du kan frit vælge mellem fagene på de forskellige akademiuddannelser. Sammensætningen af fagmoduler skal samlet udgøre 60 ECTS, hvoraf de 10 ECTS er afgangsprojektet.

Indledende kurser

Hvis du vil du forbedre dit grundlag for at gennemføre akademiuddannelsen, kan vi anbefale dig at vælge et indledende kursus først. Indledende kurser anbefales særligt, hvis det er længe siden du har studeret eller hvis du vælger et nyt fagområde.

Du finder information om kurserne her

Hold dig opdateret. Tilmeld nyhedsbrev

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Læs om økonomi og tilskud til din efteruddannelse

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Kontakt

 • Dorthe Krogh
  Dorthe Krogh
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser aftenhold
 • Charlotte Bøgel Hald
  Charlotte Bøgel Hald
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser daghold
 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
 • Jane Boysen Damgaard
  Jane Boysen Damgaard
  Uddannelseskoordinator. Diplomuddannelser og Akademiuddannelser
Droner kan gøre hverdagen nemmere for mange virksomheder