Bolig 1

I faget Bolig 1 får du teoretisk og praktisk viden om at rådgive om bolig på kundeniveau, og faget opdaterer, udvider og udvikler dine kompetencer som rådgiver.

Faget suppleres med en kompetencemåling, således at du kan dokumentere dine kompetencer i henhold til gældende lovgivning.

DKK 4.455
Omfang: 5 ECTS
Ansøgningsfrist: 23/11 2020
Bolig 1 - hold 31. 3 studiedage: 8.12.20, 12.1.21 og 2.2.21 kl. 9:30 - 16:00. Der skal afleveres 3 hjemmeopgaver under forløbet - første hjemmeopgave skal afleveres 1 uge før 1. studiedag. Faget afsluttes med skriftlig eksamen den 2.3.2021 kl. 9:30 - 12:30. Undervisningen finder sted hos CPH Business, Landemærket 11, 1119 København K
Tilmeld

Dorte Ostenfeldt fortæller om samarbejdet mellem IBA og Jyske Bank:

Du lærer om

 • Problemstillinger, der præger boligmarkedet
 • Finansielle og juridiske problemstillinger, der knytter sig til rådgivning i forbindelse med omsætning (køb og salg) og finansiering af fast ejendom
 • Analyse af behov for boligprodukter, præsentation og begrundelse af mulige løsninger, vejledning i virkemåden af disse samt beregning af de økonomiske konsekvenser af de foretagne valg, alle med udgangspunkt i kundens profil/situation

Form

Faget er tilrettelagt som en kombination af indledende e-læring, undervisning, multiple choice test, kompetencemåling, hjemmeopgaver og vejledning. Der afsluttes med en 3 timers skriftlig take home eksamen.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Finansiel rådgivning. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Optagelseskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.

Undervisere

 • Jørn Evan Jensen
  Jørn Evan Jensen
  Ejendomsmægler, Valuar, MDE.
 • Dan Weller
  Dan Weller
  Underviser i Boligfinansiering og rådgivning.
 • Lisbeth Roug
  Lisbeth Roug
  Uddannelseskonsulent / adjunkt
 • Claus Bilstrup
  Claus Bilstrup
  Underviser i Finansielle forretninger og boligfinansiering, Erhvervsøkonomi og Kredit til private.
 • Jeanette Herse
  Jeanette Herse
  Senior Kreditkonsulent. Underviser i kredit til private.
 • Niclas Ruff Gøttsche
  Niclas Ruff Gøttsche
  Underviser i Bolig 1

Kontakt

 • Allan Klein Mikkelsen
  Allan Klein Mikkelsen
  Chefkonsulent
 • Lisbeth Roug
  Lisbeth Roug
  Uddannelseskonsulent / adjunkt
 • Marianne Rasmussen
  Marianne Rasmussen
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser aftenhold