5 gode grunde til at tage en MBA

Hører du ofte, at det er en god idé at efteruddanne sig? At det er godt at følge med udviklingen og at opgradere dig selv, hvis du vil klatre et par trin op ad karrierestigen?

Arbejder du med ledelse eller er på vej til en stilling på ledelsesniveau og ønsker at fremme din karriere, kan en MBA være et godt valg for dig.

Vi har foretaget en undersøgelse her hos IBA, der viser, at 90% af dem, der tager en MBA hos os, enten får et bedre job og/eller lønforhøjelse efter at have gennemført uddannelsen.

Læs med herunder - og bliv (måske) inspireret til at tage en MBA.

MBA

5 Gode grunde til en MBA:

#1 - Dokumenteret værdi for dig
#2 - International akkrediteret uddannelse
#3 - Et godt kort på hånden
#4 - Fleksibel uddannelse
#5 - Du øger din egen værdi

Uddannelsen tager 2 år på deltid ved siden af jobbet.

>> Sådan får du en MBA

5 gode grunde til at tage en MBA

#1 - Dokumenteret værdi for dig
90% af dem, der tager en MBA fra IBA & Coventry University, får et bedre job og/eller en højere løn. (Analyse udarbejdet af IBA, efteråret 2015)

#2 - International akkrediteret uddannelse
Du får en akkrediteret uddannelse, der udbydes i samarbejde med et internationalt anerkendt universitet – Coventry University i England. Det betyder, at du også får et eksamensbevis fra Coventry.

#3 - Et godt kort på hånden
En MBA er ikke bare en MBA – og det er arbejdsgivere helt klar over. Med en MBA fra IBA & Coventry University får du en uddannelse på et højt, fagligt niveau med statsanerkendte eksamener, som giver dig i alt 90 ECTS. Det er et godt kort at have på hånden.

#4 - Fleksibel uddannelse
Samtidig med at du uddanner dig, har du tid til dit job og din familie. Du har undervisning 1 hverdag og 1 weekenddag hver måned. Resten af tiden kan du tilrettelægge, så det passer bedst for dig.

#5 - Du øger din egen værdi
Med dine nye, stærkere kompetencer, bliver du en vigtig spiller i din virksomhed. Samtidig højner du din egen markedsværdi. Med andre ord; Du holder dig selv attraktiv på jobmarkedet.

Se, hvorfor Kirsten læser en MBA

Du får også et internationalt eksamensbevis, når du tager en MBA hos os 

Uddannelsen MBA udbydes i samarbejde med Coventry University i England. Det betyder, at du også får et eksamensbevis fra Coventry.

Coventry University har en moderne tilgang til læring, hvor de lytter meget til de studerende og bringer nye former for pædagogik i spil. Der er også stort fokus på, at studierne kan bruges i praksis og støtter de studerendes karriere.

 >> Læs mere om Coventry University

Nu tør jeg gå efter mere ansvar på øverste niveau

Mit klare mål med uddannelsen var at udbygge mine kompetencer. Dels for at være et bedre aktiv for min virksomhed og dels for mig selv i forhold til fremtidige udfordringer og muligheder.

Gennem uddannelsen har jeg fået flere kompetencer og helt opdateret viden. Jeg er nu bedre i stand til at være den aktive og værdifulde medspiller i flere af virksomhedens områder som fx, strategi, innovation, marketing, HR, økonomi, virksomhedsudvikling og forretningsmodeller.

Min værktøjskasse er blevet fyldt godt og grundigt op, og jeg har allerede fra dag 1 brugt uddannelsen i mit job. Samtidig har jeg brugt mine nye kompetencer i det job, jeg fik efter endt uddannelse.

Et væsentligt parameter for mit valg af denne MBA var, at uddannelsen giver 90 ECTS. Andre uddannelser har færre eller slet ingen ECTS. På denne Executive MBA er niveauet altså højere end mange andre steder.

Fremtiden
Uddannelsen har bekræftet mig i, at jeg sagtens kan og tør binde an med at tage ledelsen og initiativet i en virksomhed eller virksomhedsmæssige sammenhænge. Nu føler jeg mig bedre rustet og klar til at påtage mig større udfordringer og ansvarsområder.

Jeg er blevet klogere på, hvad jeg vil fremadrettet. At jeg gerne vil have mere ansvar på øverste niveau.

Jeg vil fremadrettet bruge mine nye kompetencer til aktivt at søge nye, flere og større udfordringer og jeg har en stålsat tro på, at jeg kan og vil løse dem.

I forhold til uddannelse kan jeg kun sige: Kom i gang – tiden løber!

 >> Se her, hvordan du får en MBA

Bæredygtighed skal skabe værdi for virksomhederne

Kontakt