Overblik: Fag og uddannelser inden for bæredygtighed på IBA

På IBA tilbyder vi flere fag og uddannelser, hvor der er fokus på, hvordan du gør din virksomheds strategi mere bæredygtig. Nedenfor kan du skabe dig et overblik over dine og din virksomheds muligheder for at uddanne sig til at gøre jeres virksomhed klar til en bæredygtige fremtid.

Syv gode grunde til at inkorporere bæredygtighed i sin virksomhedsstrategi

  1. Samfundsansvar
  2. Risikostyring
  3. Innovation og konkurrenceevne
  4. Langsigtet rentabilitet
  5. Tilgængelighed af ressourcer
  6. Omdømme
  7. Lovgivningsmæssige krav

Læs mere om de syv gode grunde her >>

Uddannelses-niveauer

Èt fag eller en hel uddannelse

Vores uddannelser inden for bæredygtighed læses på deltid og sideløbende med dit job. Vores diplom- og akademiuddannelser kan sammensættes helt efter dine egne ønsker og dit eget tempo. Du kan vælge at læse en hel uddannelse eller du kan vælge enkelte fag, som giver dig lige de kompetencer, du har brug for.

Vores masteruddannelser tages typisk som hele uddannelser. Du har dog mulighed for at tage modulerne enkeltvis eller med pauser imellem.

Akademiuddannelse i Bæredygtighed og grøn omstilling

En akademiuddannelse er til dig, der har erhvervserfaring, du gerne vil tilføje ny viden og kompetencer til. Uddannelsen svarer til en kort videregående uddannelse, og du tager den sideløbende med dit job.

Fag på akademiuddannelsen i Bæredygtighed og grøn omstilling:

Diplomuddannelse i Bæredygtig virksomhed

En diplomuddannelse eller fag på diplom niveau er for dig, der vil tage en uddannelse ved siden af dit arbejde og som allerede som minimum har en kort videregående uddannelse. En diplomuddannelse er på samme niveau som en bacheloruddannelse.

Fag på diplomuddannelsen i Bæredygtig virksomhed:

Executive MBA in Sustainability (online)

Executive MBA in Sustainability er en uddannelse, som tilbydes af Leeds Beckett University (LBU) i Storbritannien og IBA i Danmark. Uddannelsen fører til et internationalt uddannelsesbevis udstedt af LBU. Uddannelsen er desuden akkrediteret og anerkendt i hele verden.

Uddannelsen foregår 100% online og på engelsk. Den asynkrone og fleksible undervisningsform gør uddannelsen uafhængig af tid og sted. Uddannelsen er derfor ideel for travle forretningsfolk.

Man studerer på små hold med deltagere fra forskellige lande og kulturer. Og du vil møde medstuderende med forskellig erhvervserfaringer.

Uddannelsen er for dig, der allerede har praktisk erfaring inden for ledelsesmæssige opgaver. Her får du mulighed for at arbejde videre med din erhvervserfaring og højne dit niveau.

Fag på Executive MBA in Sustainability:

Få et overblik over de forskellige uddannelsesniveauer

Kontakt

Jørn Pedersen
- Bæredygtighed handler om meget mere end energivenlige løsninger. Det handler for eksempel også om gode naturarealer og den daglige trivsel for mennesker. Alt smelter sammen, når man taler bæredygtighed.
Jørn Pedersen
Direktør hos Slotssøbadet i Kolding og formand for bestyrelsen på IBA
Alis Sindbjerg Hinrichsen
- Når det gælder grøn omstilling, skal alle virksomheder i god tid spørge sig selv: ”Hvis vi skal i en mere positiv retning, hvad er det så, vi skal sætte i gang?” Og for at svare på det spørgsmål, skal man træne nogle kompetencer ind i virksomheden, så man evner at tænke i grøn innovation.
Alis Sindbjerg Hinrichsen
Senior Transformation Manager hos Lego og underviser i Bæredygtige forretningsmodeller på IBA