Positiv psykologi

Få enkle og konkrete værktøjer til at skabe mening, energi og begejstring.

Når du arbejder med positiv psykologi skaber du bevidsthed om, hvordan du sørger for at få det bedst mulige ud af hverdagen og ændrer dit syn til at være positivt og optimistisk.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du lærer at omsætte dine tanker og idéer til konkrete handlinger i dagligdagen og kan bruge redskaberne til at forebygge stress, nedsætte sygefravær og til at skabe en positiv og konstruktiv udvikling for dig selv og andre.

 Det centrale i positiv psykologi er motivation og livsglæde. Det kommer til dig, når du lærer at fokusere på de ting, der giver dig energi og begejstring!

Du lærer om

  • Hvad positiv psykologi er
  • Hvordan du kan skabe mere glæde, energi og begejstring?
  • Forskellen på indre og ydre motivation
  • Mening i arbejdslivet
  • Teorien om flow
  • Introduktion til mindfulness

Målgruppe

Kurset Positiv psykologi er for alle, der gerne vil vide mere om og arbejde med positiv psykologi og om, hvordan du opnår mere energi og begejstring både privat og arbejdsmæssigt.

Gratis webinar

Kom med på vores gratis webinar og få en smagsprøve på positiv psykologi.
Læs mere her

Ansøgningsfrist

Hvis der er ledige pladser, optager vi kursister indtil kursets start. Kun hold med ledige pladser bliver vist på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til kurset kan ske gebyrfrit indtil 10 dage før undervisningsstart. Herefter fakturerer vi det fulde beløb. Du kan altid overdrage pladsen til en kollega.