Organisation, metode og videnskabsteori

Succesfuld udvikling af virksomheden kræver en grundig forståelse af organisationens opbygning og kultur. På dette diplomfag lærer du at identificere problemstillinger og implementere organisatoriske forandringer.

Du kommer til at arbejde med at designe organisationsanalyser og identificere de forskellige interessenters mål og værdier og deres betydning for organisationen. Du lærer også at opstille løsningsforslag baseret på de problemstillinger, du har kortlagt i din analyse.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du lærer, hvordan du med forskellige ledelsesmetoder skaber udvikling, motivation og læring i organisationen. Og endelig så arbejder du med kommunikation og evnen til at implementere forandringer.

Du lærer om:

 • Organisationskultur
 • Organisationsforandring
 • Kommunikation
 • Ledelse
 • Læring
 • Videnskabsteori og metode

Værdi for virksomheden

 • Du bliver i stand til at arbejde med virksomhedens organisationsudvikling
 • Du styrker din virksomheds evne til forandring og god kommunikation

Målgruppe

Faget er for dig, der har interesse for organisationskultur, forandring, kommunikation og udvikling.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

­

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

 • Lene Birkebjerg Pedersen
  Lene Birkebjerg Pedersen
  Projektkoordinator
 • Jane Boysen Damgaard
  Jane Boysen Damgaard
  Uddannelseskoordinator. Diplomuddannelser og Akademiuddannelser