Projektledelse

Projekter kendetegnes ved helt særlige kulturelle og strukturelle vilkår. Med diplomfaget Projektledelse bliver du i stand til at organisere og lede et projekt fra A til Å.

Lær at anvende de forskellige værktøjer, som en projektleder skal have i sin værktøjskasse. Skab fremdrift i dine projekter og lær at arbejde strategisk med dit projekt.

Med diplomfaget Projektledelse bliver du rustet til at arbejde med projektledelse på et højt og struktureret niveau. Du lærer at sætte dine projekter i systemer og sørge for, at du kommer i mål.

DKK 5.900
Omfang: 5 ECTS
Undervisningsdage:
02/11 2020 kl. 09:00-16:00
03/11 2020 kl. 09:00-16:00
17/11 2020 kl. 09:00-16:00
01/12 2020 kl. 09:00-16:00
Eksamen dato: Mundtlig eksamen d. 17.12.2020
Ansøgningsfrist: 31/10 2020
Tilmeld

Du lærer om:

  • Projektlederens rolle og opgaver
  • Projektledelsesværktøjer
  • Kommunikationsstrategier og planer
  • Projektstyring og opfølgning.

Værdi for virksomheden:

  • Du styrker virksomhedens evne til at gennemføre projekter effektivt
  • Du inddrager virksomhedens mål, drift, interessenter, økonomi og værdier i din styring af projekter
  • Du bliver kritisk over for din egen projektledelse og udvikler dig løbende.

Målgruppe:

Faget er for dig, som ønsker at være en effektiv projektleder. Du har ansvaret for større eller mindre projekter i virksomheden og ønsker at have en strategisk tilgang til projektledelse.

Niveau

Faget er en del af den merkantile diplomuddannelse. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Undervisere

Kontakt