Salgs- og forretningsudvikling

Vil du være med til at øge virksomhedens salg og udvikle forretningen? På dette diplomfag lærer du at lede og styre udviklingen af både salgsstrategi og markedsføringsplan.

Du får et teoretisk grundlag for at kunne udvikle, vurdere og implementere internationale salgsstrategier, også når det handler om e-handel.­

Du lærer at udvikle markedsføringsplaner, der indeholder både online og offline aktiviteter, og du lærer at arbejde med fastholdelse og udvikling af kunderelationer.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Faget er særdeles udviklingsorienteret, og du lærer at planlægge og udføre effektive forandringer i virksomhedens salgs- og marketingstrategier. Du lærer også at indgå i et tværfagligt samarbejde omkring virksomhedens udviklingspotentiale.

Du lærer om:

  • Salgsledelse og salgsstrategier
  • Markedsføringsplaner
  • Kunderelationer og Key Account Management (KAM)
  • Online marketing og e-handel

Værdi for virksomheden

  • Din virksomhed er omdrejningspunktet, og du lærer at opbygge og vedligeholde kunderelationer med henblik på fremtidig udvikling og værdi
  • Du arbejder praktisk med virksomhedens salgsstrategier
  • Du udvikler din virksomheds markedsføringsplan

Målgruppe

Dette fag er for dig med salgs- og forretningsansvar. Du kan være salgsleder, eller du kan være manager i en virksomhed med fokus på forretningsudvikling og styrkelse af virksomhedens konkurrenceevne.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

­

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

Per Lund
- Jeg har kombineret min it-profil med salg, markedsføring og forretningsudvikling. Det er virkelig inspirerende og lærerigt, når underviserne bruger deres egne erfaringer i undervisningen.
Per Lund
Webprojektleder, DGI
Har taget Diplomuddannelsen i International handel og markedsføring