Kundeanalyse og forretningskoncept

Få indsigt i kundernes behov og ønsker, og skab bedre resultater! Her får du viden og praktiske værktøjer til at analysere kundegrundlaget og udvikle virksomhedens forretningskoncept.

Målrettet salg og et markedsorienteret forretningskoncept kræver indsigt i kundernes adfærd. På dette fag får du praktiske værktøjer til analyse af nuværende og potentielle kunder, så du kan identificere udviklingsmulighederne.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

På diplomfaget arbejder du med virksomhedens marketingstrategi som del af den overordnede organisationsstrategi. Du lærer at vurdere kundegrundlaget og udvikle og optimere strategien ud fra en ressourcebaseret indgangsvinkel.

Du lærer om:

  • Kundeanalyse
  • Strategisk fokus, herunder marketingstrategi
  • Forretningskoncept og kompetencer
  • Kundebehov og kundeadfærd
  • Supply Chain og logistik
  • Online marketing

Værdi for virksomheden

  • Du sætter fokus på virksomhedens kundegrundlag
  • Du styrker din virksomheds forretningskoncept
  • Din virksomhed er i fokus, og du arbejder med praktiske udviklingsmuligheder i virksomhedens forretningskoncept

Målgruppe

Dette fag er for dig, der arbejder med salg og markedsføring og har brug for at styrke dine kompetencer inden for kundeanalyse og udvikling af forretningskoncepter.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

­

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt