Innovation

På dette fag lærer du at arbejde med innovation og udvikling af virksomhedens produkter og koncepter, så du kan styrke virksomhedens salg og konkurrenceevne.

Du arbejder med vækstanalyser, innovative processer og projektstyring, og du får værktøjerne til at implementere udviklingsorienterede forandringer i virksomheden.­

Diplomfaget er praktisk tilrettelagt, og du arbejder med innovation relateret til din egen virksomhed.­

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du lærer om:

  • Innovative processer
  • Vækstanalyse
  • Produkt- og konceptudvikling
  • Strategi
  • Den innovative platform
  • Projektstyring

Værdi for virksomheden

  • Du arbejder koncentreret med virksomhedens udviklingsmuligheder
  • Du styrker din virksomheds innovationsstrategi
  • Du optimerer virksomhedens innovations- og vækstprocesser
  • Du udvikler på din virksomheds innovative platform og profil

Målgruppe

Faget er for alle, der ønsker at arbejde med innovation og konceptudvikling i virksomheden. 

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

­

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt