B2B Marketing

På dette fag arbejder du med markedsføring på B2B markedet. Du lærer at udvikle og implementere marketingstrategier, der retter sig specielt mod at skabe resultater inden for B2B.

Du får viden om den særlige købsadfærd på B2B markedet, og du lærer at segmentere markedet og arbejde med leverandørstrategier og kundeporteføljer.

Du får også en række praktiske værktøjer til at vælge det rette parametermix for virksomheden og lave aktivitets- og kommunikationsplaner.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du kan tage faget som et selvstændigt kursus eller som en del af din merkantile diplomuddannelse.

Du lærer om:

 • B2B karakteristika
 • Købsadfærd i B2B kontekst
 • Forsyningskæden
 • Leverandørstrategier
 • Segmentering, målgrupper og kundeporteføljer
 • Strategisk markedsplanlægning
 • Markedskommunikation

Værdi for virksomheden

 • Du styrker virksomhedens konkurrenceevne på B2B markedet
 • Du arbejder målrettet med din virksomheds markedsplanlægning
 • Du udvikler virksomhedens marketingstrategi
 • Du tilfører din virksomhed udviklingsorienteret viden

Målgruppe

Dette diplomfag er for dig, der arbejder med kunder på B2B markedet og ønsker at udvikle en mere strategisk og struktureret tilgang til opgaverne.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

­

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt