Webudvikling (brobygning), Frontend

På dette fag lærer du at udvikle web-applikationer med udnyttelse af moderne, standardiserede protokoller og client/server-modellens muligheder. Du opnår desuden forståelse med grundlæggende design og visuel kommunikation.

Du bliver rustet til at kunne analysere et udviklingsønske med henblik på konstruktion af en webbaseret client/server-applikation, samt programmere og implementere webapplikationer.

I øjeblikket udbydes diplomuddannelsen i webudvikling som online undervisning via vores e-learning platform Smartlearning.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du lærer om:

  • Internettets struktur som client/server-platform

  • Tcp/ip-arkitekturen som internettets protokolmæssige fundament

  • World Wide Webs fundamentale protokoller

  • Forskellige mediers særlige karakteristika, svagheder og styrker til at udforme en kommunikationsstrategi under hensyntagen til afsender, målgruppe, medier og virkemidler 

Niveau

Diplomuddannelsen svarer til en bachelorgrad - blot tager du uddannelsen på deltid ved siden af dit job.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

Theis Corfixen
- Det er unikt, hvordan IBA har sammensat uddannelsen som webudvikler. Dem, der har designet uddannelsen, har forstået, hvordan medarbejderne kommer til at arbejde hos os i erhvervslivet efterfølgende.
Theis Corfixen
Technical Manager i Vaimo
Har undervist på Webudvikling