Databaser

På faget Databaser lærer du om modelleringssprog til datamodellering. Du bliver du i stand til at analysere og anvende den relationelle model som en integrerende del af en web-applikation.

Du lærer også at analysere og vælge hvilke opgaver, du kan løse i databasesystemet og hvilke, du bør løse med et generelt server-baseret programmeringssprog.

I øjeblikket udbydes diplomuddannelsen i webudvikling som online undervisning via vores e-learning platform Smartlearning.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du lærer om:

  • Udvikling og vedligeholdelse af web-applikationer
  • Transaktionsbegrebet aktivt til sikring af data
  • SQLs avancerede query-muligheder, herunder forskellige JOINs og indlejrede SELECTs
  • Relationelle datamodeller i forbindelse med udvikling og vedligeholdelse af web-applikationer.
Mette Reinholt
- Vi klapper i hænderne over, at kursisterne får en kombineret viden om både back-end og front-end, når de uddanner sig som webudviklere på IBA. Vi har hårdt brug for deres arbejdskraft! Manglen på kvalificeret arbejdskraft er det eneste, der begrænser vores vækst her i Hesehus.
Mette Reinholt
Direktør, leverance og udvikling
E-handelshuset Hesehus

Niveau

Diplomuddannelsen svarer til en bachelorgrad - blot tager du uddannelsen på deltid ved siden af dit job.

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt