Kundesamspil

Lær dine kunder at kende. Skab gode og langvarige relationer så dine kunder bliver hos dig i medgang og modgang.

Med faget Kundesamspil lærer du at rådgive kunder i forskellige aldre og med forskellig kulturel baggrund. Du lærer at forholde dig til din kundes forskellige livsfaser og på den måde give en langsigtet rådgivning.

Du får en dybdegående viden om teorier og metoder til rådgivning, salg og kommunikation. Langvarige relationer er i fokus og du får kendskab til kommunikationsmodeller, du kan bruge i mødet med kunden. 

DKK 5.900
Omfang: 5 ECTS
Undervisningsdage:
25/10 2021 kl. 09:00-16:00
09/11 2021 kl. 09:00-16:00
10/11 2021 kl. 09:00-16:00
24/11 2021 kl. 09:00-16:00
Eksamen: :
15. december 2021
Ansøgningsfrist: 28/09 2021
Prisen er ekskl. litteratur.
Tilmeld

Du lærer om:

 • Privatkunders adfærd og motivation
 • Teknikker og teorier inden for kommunikation, rådgivning og salg
 • Rådgivning via telefon, ved fysiske møder eller online
 • Kundetilfredshedsanalyser og anvendelse af samme
 • Kundetypologier.

Værdi for virksomheden:

 • Du skaber langvarige relationer og fastholder kunderne
 • Du bliver fleksibel i din kommunikation og kan møde kunden, hvor de helst vil; telefon, online eller ved fysisk fremmøde
 • Du kan sammensætte relevante teams og kan udarbejde langsigtede strategier til rådgivning af privatkunder.

Målgruppe 

Faget Kundesamspil er for dig, der ønsker at styrke din relation til privatkunder og derved fastholde kunderne gennem alle livsfaser. Det er for dig, der ønsker at forstå alt om din kunde via komplekse kundeanalyser og forståelse for forskellige kundetypologier.

Niveau

Faget er en del af den merkantile diplomuddannelse. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Undervisere

 • Tine Skipper
  Tine Skipper
  Underviser i Kundesamspil samt Coaching og konflikthåndtering

Kontakt