E-commerce Manager

Drømmer du om at drive og udvikle en webshop, så er denne uddannelse for dig. Med uddannelsen som E-commerce Manager bliver du klædt godt på til at kunne varetage ansvaret for en virksomheds e-commerce. Du lærer at udvikle forretningsstrategi og en businesscase for virksomhedens e-commerce, samtidig med du får viden om, hvordan du implementerer strategien og kommer i mål med dine planer.

Udover at du lærer at udarbejde den rette strategi, så vil du på denne uddannelse også få de nødvendige værktøjer til optimere webshoppens performance i forhold til både omsætning og indtjening. Det betyder, at vi blandt andet vil arbejde med webshoppens værdikæde, den digitale kunderejse og konverteringsoptimering. Derudover får du værktøjer til, hvordan du kan styre omkostninger og lede de aktiviteter, der skal til for at gøre shoppen rentabel.

Uddannelsen er for dig, der i dag sidder som e-commerce manager, men synes, du mangler de strategiske værktøjer eller gerne vil lære, hvordan du kan optimere webshoppens performance, og for dig, som har arbejdet med e-commerce i noget tid, men gerne vil avancere og have det overordnede ansvar.

Denne uddannelse bygger på diplomfagene E-commerce: Strategi og forretningsudvikling og E-commerce: Optimering af salg og indtjening.

DKK 13.300
Omfang: 10 ECTS
Undervisningsdage:
24/04 2023 kl. 09:00-16:00
25/04 2023 kl. 09:00-16:00
08/05 2023 kl. 09:00-16:00
09/05 2023 kl. 09:00-16:00
22/05 2023 kl. 09:00-16:00
23/05 2023 kl. 09:00-16:00
Eksamen: :
19. juni 2023
Ansøgningsfrist: 10/04 2023
Tilmeld

Værdi for dig:

  • Du lærer at foretage analyser af trends, markeder og brancher inden for e-handel.
  • Du lærer at budgettere udviklingsplaner.
  • Du får kenskab til KPI'er - Key Performance Indicators, digitale brugerrejser (Customer Journeys) og check-out flows

Værdi for din arbejdsgiver:

  • Du kan implementere og følge op på forretningsstrategier.
  • Du bliver god til konverteringsoptimering

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

  • Malene Schøning Hansen
    Malene Schøning Hansen
    Uddannelseskoordinator
Hold dig opdateret. Tilmeld nyhedsbrev