Digitalt design

Har du overvejet, om godt digitalt design er afgørende for, hvordan brugerne oplever dine produkter og serviceydelser?

På Digitalt design lærer du, hvordan du arbejder med design, som er brugervenligt og sikrer, at du får god effekt med digital markedsføring og kommunikation.

Forløbet egner sig godt til marketing- og kommunikationsmedarbejdere, der arbejder sammen med designere og grafikere.

Hvis du arbejder praktisk med design til hverdag, kan du med fordel opgradere dine kompetencer inden for det digitale område.

Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse i Digital markedsføring eller som et selvstændigt kursus.

DKK 6.900
Omfang: 5 ECTS
Undervisningsdage:
14/11 2024 kl. 09:00-14:00
15/11 2024 kl. 09:00-14:00
28/11 2024 kl. 09:00-14:00
29/11 2024 kl. 09:00-14:00
Eksamen: :
20. december 2024
Ansøgningsfrist: 31/10 2024
Tilmeld

Hvad kan du forvente af faget Digitalt design?

Formålet med faget Digitalt design er at dygtiggøre dig inden for digitale designfærdigheder og give dig en dyb forståelse for designprocessen i en digital kontekst.

Med fokus på interaktive digitale teknologier og digital kommunikation vil faget styrke dine kreative processer og forberede dig på at navigere i komplekse digitale medier.

En væsentlig del af uddannelsen vil være praktisk orienteret, hvor du vil få hands-on erfaring med digitale designværktøjer og software, hvilket vil gøre dig i stand til at anvende teori i praksis og skabe meningsfulde digitale designløsninger.

Værdi for dig

Arbejder du med Digitalt design i din hverdag, så kan du få opgraderet dine færdigheder gennem faget Digitalt design.

 • Du lærer om udvikling af design på tværs af platforme og teknologier
 • Du får kendskab til servicedesign og brugeroplevelser (UX)
 • Du lærer om designstrategier
 • Du bliver klogere på idéudvikling og metoder til udfoldelse
 • Du lærer om briefing af grafikere, designere og bureauer.

Værdi for din arbejdsgiver

I faget Digitalt design arbejder vi udfra teorier og inddrager de studerendes praktiske problemstillinger fra hverdagen i undervisningen.

 • Du har viden om, hvordan man håndterer kompleks, tværmedial udvikling af strategier og løsninger for digitalt design.
 • Du ved hvordan I kan udvikle design i samarbejde med forskellige interessenter, for eksempel brugere og kunder.

Sådan gennemfører du en fuld diplomuddannelse

Hvis du vil gennemføre din diplomuddannelse på 2 år, skal du tage ét obligatorisk fag og to valgfag hvert semester. Du har op til 6 år til at fuldføre din uddannelse.

Læs mere om den samlede diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Hvem kan læse Digitalt design?

Marketing-, web- og kommunikationsansvarlige med ambitioner om at skabe gode resultater med digitale medier og kommunikation på tværs af medier.

Betydningen af digitalt design i dagens teknologiske samfund

I vores samfund stiger betydningen af digitalt design markant, da interaktive teknologier stadig bliver mere integreret i vores daglige liv. Digitalt design spiller en afgørende rolle i formningen af vores interaktioner med teknologi, hvilket skaber brugeroplevelser, der går ud over det blot æstetiske. Det er gennem digitalt design, at stærke brands og identiteter formes online, hvilket direkte påvirker forbrugerloyalitet og omdømme. 

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring (relevant erhvervserfaring dokumenteres via CV). Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator
Sådan får Brian tid til job, familie og uddannelse