Digital projektledelse

På dette fag lærer du at lede og styre digitale projekter. Du kommer til at arbejde med både agile og mere traditionelle projektformer, og du får kompetencerne til at kunne vurdere og vælge den projektform, der passer bedst til opgaven.

Du lærer at udvikle og lede dit projektteam, både når der er tale om et virtuelt team, og når der er tale om et team, som mødes fysisk.

DKK 6.800
Omfang: 5 ECTS
Undervisningsdage:
02/02 2021 kl. 09:00-16:00
03/02 2021 kl. 09:00-16:00
02/03 2021 kl. 09:00-16:00
03/03 2021 kl. 09:00-16:00
Eksamen dato: 23. marts 2021
Ansøgningsfrist: 19/01 2021
Tilmeld

Du lærer om:

  • Digital projektledelse og projektforståelse
  • Opstart og planlægning af komplekse projekter
  • Vandfald eller agilt?
  • Roller- og ansvarsfordeling
  • Ledelse af projekter herunder konflikthåndtering.

Værdi for virksomheden

  • Nye effektive metoder til projektledelse og –styring
  • Projekter der bliver færdige til tiden og inden for budget
  • Tilfredse stakeholders.

Sådan gennemfører du en fuld diplomuddannelse

Hvis du vil gennemføre din diplomuddannelse på 2 år, skal du tage ét obligatorisk fag og to valgfag hvert semester. Du har op til 6 år til at fuldføre din uddannelse.

Læs mere om den samlede diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Målgruppe

Marketing-, web- og kommunikationsansvarlige med ambitioner om at skabe gode resultater med digitale medier og kommunikation på tværs af medier.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt