Digital Marketing

Digital marketing er ikke til at komme uden om, og på dette valgfag på diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling får du et overblik over de mange forskellige muligheder - både på strategisk og et mere konkret niveau.

Du lærer om forskellige metoder og løsninger for at få succes med digital marketing, og du kan især bruge din nye viden, hvis du arbejder med markedsføring via online platforme. 

DKK 6.800
Eksamen: Mundtlig
Omfang: 5 ECTS
Varighed: 4 dage

Der er undervisning om tirsdagen og onsdagen kl. 9-16 i uge 33 og 35. Eksamen: 25. september 2018.

Tilmeld

Du lærer om:

 • Målgrupper og digitale kampagner 
 • Sociale medier
 • Datadreven markedsføring
 • SEO (søgemaskineoptimering)
 • SEM (Adwords)
 • Re-targeting
 • E-mail marketing
 • Etiske og juridiske overvejelser

Værdi for virksomheden:

 • Viden og redskaber til at udvikle og optimere virksomhedens marketingindsats.
 • Viden om de juridiske spørgsmål, der kan opstå, når man arbejder med digital markedsføring.

Sådan gennemfører du en fuld diplomuddannelse

Hvis du vil gennemføre din diplomuddannelse på 2 år, skal du tage ét obligatorisk fag og to valgfag hvert semester. Du har op til 6 år til at fuldføre din uddannelse.

Læs mere om den samlede diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Målgruppe

Marketing-, web- og kommunikationsansvarlige med ambitioner om at skabe gode resultater med digitale medier og kommunikation på tværs af medier.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få lavet en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem, og hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart faktureres det fulde beløb.

Kontakt

 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser