Digital Marketing

Digital marketing er ikke til at komme uden om, og på dette valgfag på diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling får du et overblik over de mange forskellige muligheder - både på strategisk og et mere konkret niveau.

Du lærer om forskellige metoder og løsninger for at få succes med digital marketing, og du kan især bruge din nye viden, hvis du arbejder med markedsføring via online platforme. 

DKK 6.900
Omfang: 5 ECTS
Undervisningsdage:
18/03 2024 kl. 09:00-16:00
19/03 2024 kl. 09:00-16:00
15/04 2024 kl. 09:00-16:00
16/04 2024 kl. 09:00-16:00
Eksamen: Mundtlig
Eksamen: :
7. maj 2024
Ansøgningsfrist: 04/03 2024
Tilmeld

Værdi for dig:

 • Du lærer om målgrupper og digitale kampagner 
 • Du får kendskab til de sociale medier
 • Du lærer om datadreven markedsføring
 • Du lærer om SEO (søgemaskineoptimering) og SEM (Adwords)
 • Du får kendskan til re-targeting, e-mail marketing og etiske og juridiske overvejelser

Værdi for din arbejdsgiver:

 • Du har viden og redskaber til at udvikle og optimere virksomhedens marketingindsats.
 • Du har viden om de juridiske spørgsmål, der kan opstå, når man arbejder med digital markedsføring.

Sådan gennemfører du en fuld diplomuddannelse

Hvis du vil gennemføre din diplomuddannelse på 2 år, skal du tage ét obligatorisk fag og to valgfag hvert semester. Du har op til 6 år til at fuldføre din uddannelse.

Læs mere om den samlede diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Målgruppe

Marketing-, web- og kommunikationsansvarlige med ambitioner om at skabe gode resultater med digitale medier og kommunikation på tværs af medier.

Book et karrierermøde

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring (relevant erhvervserfaring dokumenteres via CV). Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator

Undervisere

 • Jesper Outzen
  Jesper Outzen
  Underviser i digital markedsføring, kommunikation og kunstig intelligens
Book et karrierermøde