Customer Insight

Viden om brugerne og deres adfærd er central for at drive effektiv markedsføring og kommunikation. Men alt for mange virksomheder får ikke testet, analyseret og indsamlet data på en sådan måde, at resultaterne kan bruges til at skabe bedre kommunikation og flere konverteringer.

På dette fag lærer du at lave gode brugerundersøgelser og analyser, som du kan bruge i dit arbejde med at skabe bedre kommunikation og mere forretning.

Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse i Digital konceptudvikling eller som et selvstændigt kursus.

DKK 6.900
Omfang: 5 ECTS
Undervisningsdage:
15/05 2024 kl. 09:00-16:00
16/05 2024 kl. 09:00-16:00
30/05 2024 kl. 09:00-16:00
31/05 2024 kl. 09:00-16:00
Eksamen: :
20. juni 2024
Ansøgningsfrist: 01/05 2024
Tilmeld

Du lærer om:

 • Analyse af digital brugeradfærd
 • Tidens bedste værktøjer til online analyse
 • Forskellige tests – fra A/B splittests til de gode interview
 • Google Analytics
 • Introduktion til datadreven markedsføring

Værdi for virksomheden:

 • Struktureret og målrettet tilgang til tests og analyser med henblik på bedre resultater i virksomhedens markedsføring og kommunikation.
 • Metodisk tilgang til udvikling af brugerorienterede digitale løsninger

Sådan gennemfører du en fuld diplomuddannelse

Hvis du vil gennemføre din diplomuddannelse på 2 år, skal du tage ét obligatorisk fag og to valgfag hvert semester. Du har op til 6 år til at fuldføre din uddannelse.

Læs mere om den samlede diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Målgruppe

Marketing-, web- og kommunikationsansvarlige med ambitioner om at skabe gode resultater med digitale medier og kommunikation på tværs af medier.

Bæredygtighed skal skabe værdi for virksomhederne

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring (relevant erhvervserfaring dokumenteres via CV). Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator
Bæredygtighed skal skabe værdi for virksomhederne