Cross Media Concepts

På dette fag lærer du, hvordan du skaber kommunikation på tværs af forskellige digitale medier. Du får overblik over de medier og platforme, der er aktuelle i dag, og du lærer at håndtere komplekse og udviklingsorienterede tendenser på markedet og inddrage din viden i digital konceptudvikling.

Diplomfaget er obligatorisk på diplomuddannelsen i digital konceptudvikling, men du kan også tage faget som selvstændigt kursus.

DKK 5.900
Omfang: 5 ECTS
Undervisningsdage:
14/09 2021 kl. 09:00-16:00
15/09 2021 kl. 09:00-16:00
12/10 2021 kl. 09:00-16:00
13/10 2021 kl. 09:00-16:00
Eksamen: :
11. november 2021
Ansøgningsfrist: 24/08 2021
Tilmeld
Janne Aagaard
- I faget Cross Media Concepts forsøger jeg at flytte de studerendes perspektiv væk fra dem selv og deres virksomhed og over på deres kunde. Eller helt nøjagtigt over på, hvor de og deres kunde kan have en dialog om noget, som kunden interesserer sig for. Det er essensen.
Janne Aagaard
Journalist, rådgiver og ejer af Mediekursus.dk
Underviser i Cross Media Concepts
Se hvad de studerende synes om faget Cross Media Concepts >>

Du lærer om:

 • Udvikling af digitale koncepter
 • Aktuelle digitale platforme og medier
 • Forskellige værktøjer til brug ved digitale koncepter
 • Nye alternative medier, platforme og teknologier

Værdi for virksomheden

 • Ny viden om nye medier og platforme til brug i virksomhedens markedsføring og kommunikation
 • Kompetencer inden for udvikling af tværmediale kampagner og koncepter med henblik på optimering af effekten af virksomhedens brug af digitale medier.

Sådan gennemfører du en fuld diplomuddannelse

Hvis du vil gennemføre din diplomuddannelse på 2 år, skal du tage ét obligatorisk fag og to valgfag hvert semester. Du har op til 6 år til at fuldføre din uddannelse.

Læs mere om den samlede diplomuddannelse i digital konceptudvikling

Målgruppe

Marketing-, web- og kommunikationsansvarlige med ambitioner om at skabe gode resultater med digitale medier og kommunikation på tværs af medier.

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Undervisere

 • Anita Lykke Klausen
  Anita Lykke Klausen
  Underviser i neuromarketing og psykologien bag brug af sociale medier.

Kontakt

 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator