Ny uddannelse: Content Marketing Manager

Her er uddannelsen til dig, der vil have mest muligt ud af content marketing. Du får intensiv undervisning, sparring og netværk med andre, der ligesom dig kigger seriøst på mulighederne med content marketing og enten gerne vil i gang eller har brug for at opgradere indsatsen.

På denne content marketing uddannelse får du teori, værktøjer og praktisk viden med som ballast. Mellem hvert undervisningsforløb arbejder du videre med dit eget content marketing projekt, så du kommer gennem den rigtige forberedelse og er klar til at rulle ud, når uddannelsen er overstået.

Under og efter uddannelsen har du mulighed for at sparre med undervisere og andre deltagere, så du kommer helt i mål. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med Content Marketing DK.

Denne uddannelse bygger på diplomfagene Content Marketing (5 ECTS) og Mediaplatforme i kunderejsen (5 ECTS).

DKK 15.000
Eksamen: Mundtlig
Omfang: 10 ECTS

Der er undervisning kl. 9.00-16.00 torsdag i uge 10 og 11, torsdag og fredag i uge 15 samt torsdag og fredag i uge 20. Faget afsluttes med en mundtlig eksamen den 14. juni 2018

Tilmeld

Hør mere om uddannelsen i Content Marketing

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Optagelseskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få lavet en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem, og hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart faktureres det fulde beløb.

Undervisere

 • Joakim Ditlev
  Joakim Ditlev
  Blogger, konsulent og indehaver af Content Marketing DK. Underviser i Content Marketing.
 • Bent Bøkman
  Bent Bøkman
  Kommunikations konsulent og underviser i kommunikation, content og medier.
 • Janne Aagaard
  Janne Aagaard
  Journalist, rådgiver og ejer af Mediekursus.dk. Underviser i kommunikation, journalistik og content.

Kontakt

 • Gitte Valentin Sørensen
  Gitte Valentin Sørensen
  Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
Lone Holst
- Uddannelsen har hjulpet mig til at implementere en Content Marketing Strategi i virksomheden. Jeg fik opbakning fra ledelsen og andre aktører på SDU, da jeg kunne fremlægge en detaljeret plan for gevinsten og implementering af Content Marketing.
Lone Holst
Kommunikation- og marketingsrådgiver, SDU
Janne Vinther
- Uddannelsen har gjort mig i stand til at kommunikere direkte med vores målgrupper, vælge de rigtige kanaler og ikke mindst det rigtige indhold.
Janne Vinther
Marketing Manager, Samson Pumps A/S