Bæredygtige forretningsmodeller - diplomuddannelse

Bæredygtige forretningsmodeller giver dig forståelse for, hvilke ændringer en omstilling til cirkulær økonomi og ledelsesformer kræver.

Du lærer om, hvordan forskellige forretningsmodeller kan understøtte jeres grønne omstilling. Derved sikrer du, at virksomhedens forretningsmodel har et langvarigt sigte og en bæredygtig effekt.

Faget lærer dig også, hvordan I kan bruge grøn omstilling til at skabe mere og bedre forretning, og kommunikere dette til kunder og interessenter med markedsføring, der undgår greenwashing.

Endelig ser vi også på, hvordan den cirkulære økonomi kan omsættes til jeres virksomheds forretning.

Bæredygtige forretningsmodeller er et retningsspecifikt fag på Diplomuddannelse i Bæredygtig virksomhed.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du får bl.a. viden og forståelse for

  • Cirkulær økonomi
  • ​Grønne forretningsmodeller
  • Implementering af nye forretningsmodeller
  • Branding, kommunikation og markedsføring.

Værdi for dig:

  • Du lærer teorier og metoder inden for ressourceeffektivitet, bæredygtige forretningsmodeller og cirkulær økonomi.
  • Du lærer at implementere bæredygtige forretningsmodeller.

Værdi for din arbejdsgiver:

  • Du kan udpege og implementere forretningsmodeller, der optimerer ressourceforbrug, branding og cirkulære ledelsesformer.
  • Du kan formidle fagligt bæredygtige løsninger til virksomheder, brugere og samarbejdspartnere.
  • Du kan håndtere komplekse og udviklingsorienterede situationer inden for bæredygtige forretningsmodeller i arbejdssammenhænge.
  • Du kan udarbejde grønne business cases og samtidig fungere som katalysator for nye innovative løsninger i virksomhederne.

Målgruppe

Faget er for eksempel for dig, der arbejder med ledelse, er rådgiver eller måske investor. Måske arbejder du med salg- og markedsføring eller er produktudvikling. Faget bæredygtige forretningsmodeller kan også være for dig, der arbejder med indkøb eller dig, der arbejder med shipping og logitik.

Niveau

Faget er en del af den merkantile diplomuddannelse. En diplomuddannelse svarer til en bachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs om økonomi på din efteruddannelse

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

Karrieremøde og uddannelsesplan. Book dit møde her