Gratis online-kurser med DGI

Kom med på et online-kursus og styrk din indsats i det frivillige arbejde!

DGI og IBA Erhvervsakademi Kolding tilbyder en række online-kurser, som giver dig viden og kompetencer, du kan bruge i udviklingen af dit foreningsarbejde.

Med et online-kursus har du rig mulighed for – nemt og bekvemt – at dygtiggøre dig kvit og frit. Det eneste, det kræver, er en god internetforbindelse, og så er du kun et enkelt klik fra ny og inspirerende viden.

Fakta

Sådan deltager du:

Du deltager på et online kursus via din computer, smartphone eller tablet. Det er en fordel med headset, men du har ikke brug for webcam.

Du modtager dit link til webinaret senest dagen før afholdelse. Hvis du tilmelder dig webinaret mindre end 24 timer før start, modtager du først linket umiddelbart inden webinaret begynder.

Læs mere om de online kurser og tilmeld dig herunder.

Ved tilmelding bedes du notere DGI i feltet 'Bemærkninger'.

BOOST din Karriere med LinkedIn

Sociale medier rummer mange muligheder, men også mange faldgruber – særligt i professionelt regi. På webinaret kommer får du viden om hvordan du kan udnytte din LinkedIn profil optimalt og give din karriere et boost.

Få hjernen med på forandring

Forandringer er en naturlig del af hverdagen og noget vi oplever hele tiden. Hvorfor er det så så svært, og hvad kan vi gøre for at passe på os selv og hinanden i forandringerne. Det kan du høre mere om på dette webinar.

Konflikthåndtering

Konflikter, der løber af sporet er måske en af de hyppigste årsager til, at medarbejdere mistrives på arbejdspladsen og at frivillige kræfter forlader det frivillige arbejde i foreninger.

Sådan håndterer du projektlederfrustrationerne

Der er mange måder du kan håndtere og forholde dig til dine frustrationer. Dette kan være helt afgørende for, hvordan du overlever som projektleder i en kompleks verden og er fokus for dette webinar.

Vi opdaterer løbende vores udvalg af webinarer.

Se hele vores udbud

 

 

Kontakt:

Peter Mortensen
Tlf. 79 40 40 01
Email: peter.mortensen@dgi.dk