Dette er ikke et webinar – det er en fyldt content-kalender

Webinaret her giver dig fagligt velfunderede lyn-strategier til mere (og bedre) indhold – på en hvilken som helst platform.

Websitet, nyhedsbrevet, LinkedIn-siden, facebook-gruppen, advertorials, pressemeddelelser, branchesitet med partneraftaler, intranettet, personalebladet, podcasten, YouTube-kanalen …

I dag skal de fleste virksomheder og organisationer udkomme med indhold på en lang række platforme med meget jævne mellemrum.

Nogle hver dag. Mange en gang om ugen. Og alle mindst en gang om måneden.

Det kræver ideer til indhold. Mange ideer til indhold.

Det er en udfordring for mange kommunikatører: For hvordan bliver man ved med at have ideer nok til indhold, som både hænger sammen med strategien og er overkommeligt at nå i en travl hverdag?

Det giver Jeannette Refstrup fra kommunikationsbureaet StrupStrup® et bud på i dette webinar, som giver dig inspiration og ideer garneret med tips og tricks, der gør dit liv som indholds-ansvarlig sjovere og lettere.

Få din plads her

Webinar kl. 15:00-16:00.

Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

Webinaret giver dig blandt andet

  • 3 strategiske overvejelser, du skal gøre dig.
  • 3 metoder, der hjælper dig til at tænke mere kreativt.
  • 3 ideer, der giver dig mere indhold for dine penge og din tid.
  • 3 værktøjer, der gør dit håndværk bedre.

+ En rask galop på kæphesten til fordel for den kommunikative faglighed.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Om oplægsholderen

Jeannette Refstrup er uddannet journalist fra Danmarks Medie & Journalisthøjskole og har mere end 10 års dagsbladserfaring, inden hun i 2009 sprang ud som partner i kommunikationsbureauet StrupStrup®, som arbejder med strategisk kommunikation og digital markedsføring. Hun har suppleret journalistuddannelsen med en Executive Master i Corporate Communication fra Aarhus BSS. Hun sidder i bestyrelsen for Business Horsens og det socialpædagogiske opholdssted Borgmesterbakken under Jysk Børneforsorg/Fredehjem. Jeannette er desuden tilknyttet som underviser på akademi- og diplomfag hos IBA Erhvervsakademi Kolding, hvor hun blandt andet underviser i Content Marketing og Email Marketing. Senest har hun sammen med Andreas Bach-Laursen skrevet bogen ”Morgendagens digitale salg & markedsføring.”

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbreve fra IBA og kommunikationsbureauet StrupStrup®,
Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Undervisere

  • Jeannette Refstrup
    Jeannette Refstrup
    PR- og kommunikationsrådgiver hos Strup & Strup. Underviser i kommunikation og e-mail marketing.