Business Danmark

Den digitale kunderejse - Business Danmark

Har din e-handelsvirksomhed den rette strategi, når det gælder om at give kunderne en unik oplevelse, når de handler hos dig? 

På uddannelsen Den digitale kunderejse får du viden om, hvordan du kortlægger dine kunders kunderejse og analyserer deres forskellige touch points med din virksomhed og dit brand på tværs af forskellige kanaler.

Du lærer, hvordan du på baggrund af dine analyser kan optimere kunderejsen og blive endnu mere synlig for dine kunder og skabe bedre resultater på bundlinjen.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du får bl.a. viden og forståelse for

 • Customer experience management (CEM)
 • Kunderejsen online og offline 
 • E-handel
 • Kundeoplevelsen. 

Værdi for virksomheden

 • Du bliver klædt på til at kunne vurdere og identificere udfordringer for din virksomhed i forhold til at designe og levere en unik kundeoplevelse.
 • Du vil kunne vurdere og planlægge relevante tiltag, som skal være med til at styrke kundeoplevelen og loyaliteten fra kunden til din virksomhed.

Målgruppe

Uddannelsen i Den digitale kundeoplevelse er for dig, der har en målsætning om at være med til at analysere, kortlægge, og designe en unik kundeoplevelse gennem din virksomheds e-handel.

Bemærk

 • Uddannelserne udbydes i samarbejde med Cphbusiness, UCN act2learn Aalborg og IBA Erhvervsakademi Kolding.

 • Når du tilmelder dig en af uddannelserne, giver du samtidig din accept af, at IBA udveksler personoplysningerne fra din tilmelding med Cphbusiness og UCN act2learn Aalborg. Personoplysningerne bruges kun til kursusadministration.

 • Det valgte uddannelsessted varetager orientering og vilkår omkring tilmelding samt fakturering.

 • Personoplysningerne udveksles ligeledes med Business Danmark.

Niveau

Uddannelsen svarer til en bachelorgrad - blot tager du uddannelsen på deltid ved siden af dit job.

Diplomuddannelsen i Digital Markedsføring og e-handel er en variant af diplomuddannelsen i International handel og markedsføring.

Du får to eksamensbeviser: Et for Diplom i Digital markedsføring & e-handel, og et for Diplom i International handel og markedsføring.

Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.

Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en privat overenskomst på LO-området, har ret til gratis uddannelse?

Hvis du er faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på diplomniveau med op til 10.000 kr. om året. 

Læs mere om dine muligheder for tilskud til efteruddannelse.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.

Kontakt

 • Malene Schøning Hansen
  Malene Schøning Hansen
  Uddannelseskoordinator
 • Lene Albæk Jensen
  Lene Albæk Jensen
  Uddannelseskoordinator. Akademiuddannelser & aftenhold