De første DSV-ledere springer ud med akademiuddannelse

NYUDKLÆKKET: Stort tillykke til de 9 DSV-ledere, som nu står med et eksamensbevis fra en ”akademiuddannelse i ledelse”. De 9 er kolleger og har udviklet sig til endnu bedre ledere gennem 12 workshops, 6 eksaminer og en hovedopgave.

Forleden kunne de så fejre deres eksamen med bobler og taler hos IBA i Kolding. 

AU i Ledelse

Med en Akademiuddannelse i Ledelse, får du en værktøjskasse du kan bruge til at analysere, planlægge og udføre ledelse.  Både nationalt og internationalt.

Uddannelsen har fokus på:

  • Lederens personlige udvikling
  • Ledelse af medarbejdere
  • Individuel ledelse
  • Ledelse i teams
  • Ledelse af organisatoriske forandringer

Styrk dine personlige og ledelsesfaglige kompetencer, og bliv i stand til at gennemføre personaleledelse i private og offentlige virksomheder.­

Bliv rustet til at håndtere både strategisk og praktisk lederskab og find din egen personlige ledelsesstil.

Læs mere om Akademiuddannelsen i Ledelse >>

Her ses de 9 dimitterede ledere fra venstre Staffan, Rene, Troels, Susanne, Peter, Carsten, Leif, Kim og Michael.

Ny lederuddannelse til DSV

De 8 mænd og 1 kvinde arbejder alle som mellemledere eller afdelingsledere hos det, der oprindeligt hed "De sammensluttede Vognmænd" - men i dag kendes som DSV. Flertallet sidder i Horsens eller i Hedehusene på Sjælland og undervisningen er foregået i Jylland og på Sjælland på skift.  

- Vi har arbejdet sammen med DSV i ca. 2,5 år om deres nye lederuddannelse. Den kalder vi ”Leadership 1 uddannelsen”. Den består i dag af en hel akademiuddannelse i ledelse på virksomhedshold for DSV, fortæller Lone Hermann, som er uddannelseschef for IBAs lederuddannelser. 

Hold 17 var de første, men ikke de sidste

De 9 nyudklækkede ledere udgør ”hold 17” og er det første hold, som tager en HEL akademiuddannelse. Tidligere fik DSVs ledere korte kurser uden eksamen. Men det ændrede sig altså til den nye Leadership-uddannelse, som er godkendt til 60 af de såkaldte ECTS point (European Credit Transfer System) og afsluttes med eksamen. 

Hele holdet samlet efter eksamen. Øverst fra venstre ses Troels, Susanne, Michael og Rene. Og på nederste række fra venstre Peter, Leif, Kim, Carsten og Staffan. 

Lederuddannelse løfter kvaliteten

For HR-partner Jan Mølgaard Nystrup, er lederuddannelsen vigtig fordi, han vurderer, at uddannelsen løfter kvaliteten. Ikke bare hos lederne men også hos DSVs medarbejdere.

- Vi er de eneste i transportbranchen, som giver vores ledere en akkrediteret uddannelse. Det håber vi er med til at fastholde dem i deres jobs, men vi tror også på, at det kan skabe vækst på bundlinjen.

Super godt samarbejde

Derfor er både hold 18, 19, 20 og 21 også sat i gang. Og flere vil komme til, for lederuddannelsen er obligatorisk for ledere hos DSV.

- Vi har stor glæde af samarbejdet med IBA om vores uddannelser, for vi har stor tillid til skolen og kender hinanden. Vi synes, at IBAs undervisere er dygtige, og at kvaliteten er høj, siger Jan Mølgaard Nystrup.

Dansk transportfirma er verdens fjerdestørste

DSV er i dag verdens femtestørste speditør og leverer dagligt transport- og logistikløsninger til tusindvis af virksomheder i over 80 lande fordelt på seks kontinenter. DSV har sit hovedsæde i Hedehusene i hovedstadsområdet og har flere end 40.000 ansatte på verdensplan.

DSV er et dansk transportfirma, som blev etableret ved, at ni vognmænd sluttede sig sammen i 1976.

Kontakt

  • Gitte Valentin Sørensen
    Gitte Valentin Sørensen
    Uddannelseskoordinator og administrativ leder. Akademi- og diplomuddannelser
Troels Rasmussen
- Jeg kunne bogstaveligt talt bruge det dagen efter, når jeg var tilbage på arbejde. Jeg er kun vokset dag for dag.
Troels Rasmussen
Leder af Søfragt import Gateway afdelingen hos DSV
Læs hele historien om Troels >>
DSV flytter ledernes undervisning ud i det fri